Netwerksponsoren

De Business Club van SCO stelt zich ten doel om verder door te groeien als vooraanstaande netwerkgroep in de regio. Een Club van ondernemers die op eigenwijze, informele, maar effectieve en doelgerichte manier, interessante business contacten tot stand brengt. Iedere ondernemer wordt in staat gesteld om onderling meer business te genereren, maar nog belangrijker, om meer uit elkaars netwerk te halen.

Businessnetwork
Tijdens netwerkbijeenkomsten van de SCO  Businessclub brengen we het bedrijfsleven met elkaar in contact en creëren we zakelijke kansen. Bedrijven kunnen hier laten zien in welke branche ze actief zijn, wat hun kennis en kunde is en waar ze kunnen bijdragen of faciliteren met hun zakelijke mogelijkheden. Wilt u dat andere ondernemers u ondersteunen met leads en kennis? Wilt u groeien met uw bedrijf? De SCO Businessclub  is er op gericht om uw onderneming te ondersteunen.

In samenwerking met onze leden, organiseren wij ook regelmatig een bedrijfsbezoek. Als u een bedrijfsbezoek met ons organiseert, dan staat uw bedrijf centraal. Dit is een unieke kans om de leden van de SCO Businessclub kennis te laten maken met wie u bent en wat u doet. Wilt u liever eerst gewoon een keer aanschuiven bij een netwerkbijeenkomst, dan kan dat natuurlijk ook.

#Netwerktip: Tijdens de netwerkbijeenkomst een bedrijfspresentatie of pitch van een paar minuten geven en op die manier vertellen wie u bent en wat u kunt betekenen voor anderen.

Door het laag houden van de bijdrage voor de netwerkbijeenkomsten willen wij iedere ondernemer de mogelijkheid bieden om te profiteren van onze Businessclub. Uw kostbare tijd investeren in netwerken, is op die manier absoluut de moeite waard. Wij maken netwerken graag aantrekkelijk.

Meld u aan, woon een netwerkbijeenkomst bij en ervaar zelf wat wij als Businessclub voor u kunnen betekenen.

Agenda volgt.

Kennismaken

Wilt u ook eens aanschuiven bij een netwerkbijeenkomst? Wij verwelkomen u graag. Wij vertellen u dan graag wat we voor u kunnen betekenen en maken u trots deelgenoot van onze samenwerking.

Graag tot ziens bij een van onze netwerkbijeenkomsten!

Aanmelden:

Meld u van te voren aan door het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen, dan ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging.

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOR(EN)

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOREN

Hodij Coatings
Rabobank
Schilder van Staal