Samenwerking

European Aerosols is de hoofdsponsor van korfbalvereniging SCO. Het betreft een intensieve samenwerking met een gezamenlijk doel: het versterken van de maatschappelijke rol in de regio van beide partijen en het verder ontwikkelen van hun ambities. Om deze unieke samenwerking kracht bij te zetten is er sprake van een naamskoppeling: SCO heet dan ook SCO/European Aerosols.

De focus van de samenwerking ligt enerzijds bij de promotie van “Werken bij European Aerosols”. European Aerosols wil graag nieuwe werknemers uit de regio aantrekken, die hun talent willen ontplooien in een organisatie die écht investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Op die manier wil European Aerosols lokaal betrokken zijn en de leefbaarheid van de omgeving versterken. Anderzijds ondersteunt de samenwerking in verregaande mate de ambities van SCO op het gebied van haar maatschappelijke rol, haar sportieve ambities en de wens om ook op zakelijk vlak een prominente rol in de regio te spelen.

GEEFT HET SPEL KLEUR

European Aerosols is leading in spraypaint en SCO speelt mee in de top van het korfbal. Als we het hebben over European Aerosols en SCO, dan gaat het dus automatisch over een hoger niveau. Dan gaat het niet alleen over winnen, maar om het grotere geheel, het grotere plaatje, het plaatje in kleur!

Bij SCO wordt voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van talenten. Dat doet European Aerosols ook. European Aerosols biedt goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen. Maatschappelijk gezien willen wij sporters in de gelegenheid stellen om hun talenten volledig te benutten en de beste prestaties neer te zetten. Vandaar ons gezamenlijk motto “European Aerosols/SCO geeft het spel kleur”.

Bij “geeft het spel kleur”, gaat het over iets nog mooier maken. Mooier maken in beleving, in resultaat of in samenwerking, om op die manier tot een perfect eindresultaat te komen. Want een perfect eindresultaat is bij zowel bij European Aerosols als bij SCO een belangrijk streven, op het werk- en speelveld.

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR