Lid worden

Korfbal is een hartstikke leuke sport!

Sporten is goed voor je. Dat weet iedereen, maar wist je dat sporten ook goed is voor de motoriek en je zelfvertrouwen? En vergeet ook het positieve effect op sociaal-emotioneel gebied niet! Samen sporten zorgt er namelijk voor dat je makkelijker sociaal contact maakt en daardoor dus ook lekkerder in je vel zit! Sport vormt. Je wordt normen en waarden bijgebracht. Je leert samenwerken, je leert verliezen, je leert leren en je leert je verplichtingen na te komen. Daarnaast kan het vormende van een gemengde sport als korfbal niet genoeg worden benadrukt. De omgangsvormen in een gemengd team van mannen en vrouwen zijn namelijk veel milder en beschaafder.

Het begint al bij onze “kangoeroes” (3 en 4 jarigen kinderen) Hier doen we oefeningen en spelletjes in een leuk parcours, zodat ze constant in beweging zijn en veel variatie in oefeningen krijgen. Bij de “reuzenpanda’s” (kinderen van 5 tot 7 jaar) leer je de basisvaardigheden van verschillende sporten zoals atletiek, voetbal, hockey en korfbal. Vanaf 6 jaar kan je overigens al in een korfbalteam met leeftijdsgenoten spelen. Doe je meerdere sporten? Het is geen enkel probleem om naast korfbal gewoon te blijven voetballen, tennissen etc., SCO zorgt ervoor dat dit kan.

​Meer dan alleen korfballen

K.v. SCO is een sportclub voor iedereen en daarom zijn we naast korfballen ook heel actief in het organiseren van uiteenlopende sportactiviteiten zoals XXL wedstrijden, voetbaltoernooi voor niet voetbal verenigingen (vtnvv), mountainbiketochten en werken we met SportAnders en KorfbalAnders voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Maak GRATIS kennis met onze leuke club

De beste indruk krijg je door gewoon een keertje mee te doen. Kom gewoon eens geheel vrijblijvend langs. De eerste maand is een proefmaand en is dus helemaal GRATIS! Het enige wat je hoeft te doen is een E-mail sturen naar sporten@kvsco.nl , dan weten we dat je komt en ontvang je van ons informatie over o.a. de locatie en het tijdstip. Vind je het vervolgens ook echt leuk bij onze club, dan kan je na de proefmaand lid worden.

Direct lid worden en gelijk inschrijven? Dat kan ook. Vul dan onderstaand ledenaanmeldingsformulier volledig in en klik op “aanmelden”.

Mocht je na het lezen van dit alles toch nog met vragen zitten? Kom dan eens langs op het veld in Oldeholtpade, of in sporthal de Steense in Wolvega. Er zijn altijd wel enthousiaste mensen aan het trainen of spelen die meer informatie willen geven over de vereniging en het spel.
Voel je welkom bij ONZE vereniging!

Meer informatie: Ledenadministratie | Michel de Lang | E wedstrijdsecretariaat@kvsco.nl

Meer info over lid worden?

Stel hieronder je vraag via het contactformulier.

LEDENAANMELDINGSFORMULIER


Spelend-lidNiet spelend-lid/trainingslidKangoeroeklupReuzenpanda'sOverig lid (steun)SportAnders / KorfbalAnders

De contributie wordt per kwartaal vooraf automatisch geïnd. Hiertoe dient de doorlopende machtiging ingevuld te worden. Beëindiging van het lidmaatschap is per half jaar mogelijk. Beëindigd u uw lidmaatschap na 1 juli en voor 1 januari? Dan dient u contributie te betalen tot 1 januari. De bondsafdracht betaalt SCO voor de overige 2 kwartalen. Beëindigd u uw lidmaatschap na 1 januari, dan dient u het gehele seizoen contributie te betalen. Uitzonderlijke gevallen zijn voorbehoudend aan het bestuur. Beëindiging van een lidmaatschap dient middels het invullen van een afmeldformulier te geschieden.

Alle leden ontvangen wekelijks de wedstrijdexpres per e-mail, waarin alle benodigde informatie wordt verstrekt.

DOORLOPENDE MACHTIGING (SEPA)

Naam: Sportclub Oldeholtpade (k.v. SCO)
Adres: Hoofdweg 211a
Postcode: 8474 CG Woonplaats: Oldeholtpade
Land: Nederland Incassant ID:NL91ZZZ400001400000
Kenmerk machtiging: SCO-AI-
Reden betaling: Contributie

Door ondertekening van dit formulier geeft u k.v. SCO toestemming om doorlopende incasso-opdrachten te sturen aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Sportclub Oldeholtpade (k.v. SCO). Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.Uw lidmaatschap bij k.v. SCO betekent ook dat u automatisch lid bent van het KNKV (Koninklijk Nederlands KorfbalVerbond). Als vereniging melden wij u aan bij het KNKV en dragen wij voor u contributieafdracht af aan het KNKV. Gedurende de looptijd van uw lidmaatschap worden uw persoonsgegevens door SCO verwerkt en opgeslagen. Met het intreden van de wet AVG is er door SCO een Privacy Policy opgesteld waarin u leest hoe de club met uw gegevens omgaat. Deze kunt u lezen op www.kvsco.nl/formulieren. Vragen hierover kunt u stellen middels een mail naar: secretariaat@kvsco.nl