Lid worden

Korfbal is een hartstikke leuke sport!

Sporten is goed voor je. Dat weet iedereen, maar wist je dat sporten ook goed is voor de motoriek en je zelfvertrouwen? En vergeet ook het positieve effect op sociaal-emotioneel gebied niet! Samen sporten zorgt er namelijk voor dat je makkelijker sociaal contact maakt en daardoor dus ook lekkerder in je vel zit! Sport vormt. Je wordt normen en waarden bijgebracht. Je leert samenwerken, je leert verliezen, je leert leren en je leert je verplichtingen na te komen. Daarnaast kan het vormende van een gemengde sport als korfbal niet genoeg worden benadrukt. De omgangsvormen in een gemengd team van mannen en vrouwen zijn namelijk veel milder en beschaafder.

Het begint al bij onze “kangoeroes” (3 en 4 jarigen kinderen) Hier doen we oefeningen en spelletjes in een leuk parcours, zodat ze constant in beweging zijn en veel variatie in oefeningen krijgen. Bij de “reuzenpanda’s” (kinderen van 5 tot 7 jaar) leer je de basisvaardigheden van verschillende sporten zoals atletiek, voetbal, hockey en korfbal. Vanaf 6 jaar kan je overigens al in een korfbalteam met leeftijdsgenoten spelen. Doe je meerdere sporten? Het is geen enkel probleem om naast korfbal gewoon te blijven voetballen, tennissen etc., SCO zorgt ervoor dat dit kan.

​Meer dan alleen korfballen

K.v. SCO is een sportclub voor iedereen en daarom zijn we naast korfballen ook heel actief in het organiseren van uiteenlopende sportactiviteiten zoals XXL wedstrijden, voetbaltoernooi voor niet voetbal verenigingen (vtnvv), mountainbiketochten en werken we met SportAnders voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Maak GRATIS kennis met onze leuke club

De beste indruk krijg je door gewoon een keertje mee te doen. Kom gewoon eens geheel vrijblijvend langs. De eerste maand is een proefmaand en is dus helemaal GRATIS! Het enige wat je hoeft te doen is een E-mail sturen naar sporten@kvsco.nl , dan weten we dat je komt en ontvang je van ons informatie over o.a. de locatie en het tijdstip. Vind je het vervolgens ook echt leuk bij onze club, dan kan je na de proefmaand lid worden.

Direct lid worden en gelijk inschrijven? Dat kan ook. Klik dan op onderstaande button voor het inschrijfformulier lidmaatschap.

Mocht je na het lezen van dit alles toch nog met vragen zitten? Kom dan eens langs op het veld in Oldeholtpade, of in sporthal de Steense in Wolvega. Er zijn altijd wel enthousiaste mensen aan het trainen of spelen die meer informatie willen geven over de vereniging en het spel.
Voel je welkom bij ONZE vereniging!

Meer informatie: Ledenadministratie | Michel de Lang | E wedstrijdsecretariaat@kvsco.nl

Meer info over lid worden?

Stel hieronder je vraag via het contactformulier.