75 jarig jubileum SCO

SCO bestond op 1 november 2020, 75 jaar. Dit wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, maar nadat een groepje enthousiaste vrijwilligers druk bezig was met voorbereidingen van dit geplande feest, gooide Corona helaas roet in het eten….  Nu twee jaar later is de draad weer opgepakt om alsnog een fantastisch Jubileumfeest te organiseren voor jong en oud.

Op vrijdag 30 juni 2023 en zaterdag 1 juli 2023 is er op het SCO sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade een groots jubileumfeest met evenementen voor iedereen die betrokkenen is bij onze club.

Het 75-jarig jubileumfeest

Het feest begint op vrijdag 30 juni met het voetbaltoernooi voor niet voetballers, met na afloop een XXL afterparty met DJ. Op zaterdag 1 juli staan er vervolgens heel veel leuke en gezellige jeugdactiviteiten gepland. In de loop van de middag is er een reünie om 75 jaar aan herinneringen op te halen en bij te praten met andere (oud) spelers, trainers, bestuursleden en fans van SCO! De reünie commissie heeft veel werk verzet, door oude foto’s en video’s te verzamelen. Deze zullen tijdens de reünie allemaal te bekijken zijn. Aansluitend is er dan een BBQ voor alle aanwezige gasten.

Het jubileumfeest wordt afgesloten met een knallende feestavond met diverse optredens en een goede liveband die de muzikale omlijsting verzorgt.

Oude foto’s en video’s

De door de reünie commissie verzamelde oude foto’s en video’s willen we ook graag met jullie delen via deze jubileumpagina en onze social media kanalen.

Reunie kv SCO | Facebook

Wie komen er naar de reünie

Wil je zelf aangeven dat je naar de reünie gaat? Ga dan naar het reünie evenement op onze facebook pagina en vertel iedereen dat je komt.

 Reünie kv SCO – kom je ook? | Facebook

Wil je weten wie er allemaal naar de reünie komen?

Programma

 • Vrijdag 30 juni:
  19:00 uur: een speciale editie van het voetbaltoernooi voor niet voetballers, met na afloop een afterparty met DJ.
 • Zaterdag 1 juli:
  14.00 uur – 17.00 uur: diverse jeugdactiviteiten
  15.00 uur – 17.00 uur: Reünie
  17.00 uur – 19.00 uur: BBQ
  20.00 uur:  feestavond met diverse optredens en goede live muziek voor de muzikale omlijsting.

Wij hebben voor deze reünie uitnodigingen verzonden naar het voor ons laatst bekende (mail) adres.
Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, zie deze dan als zodanig.