75 jarig jubileum SCO

Onze vereniging bestond op 1 november 2020 75 jaar. De pandemie maakte viering toen onmogelijk, maar op 1 juli 2023 is er alsnog een fantastisch Jubileumfeest in de vorm van een speciale reünie en feestavond georganiseerd, waarbij huidige en voormalige leden, supporters en belangstellenden samen herinneringen opgehaald hebben en de successen van de afgelopen decennia gevierd hebben.

Tijdens de jubileumviering waren er diverse jeugdactiviteiten, een reünie en feestavond georganiseerd op ons Sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade.  Iedereen heeft daarbij de kans gekregen om herinneringen op te halen en oude vrienden te ontmoeten.

Op het SCO sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade werd een groots jubileumfeest gehouden met evenementen voor iedereen die betrokkenen is bij onze club.

Het 75-jarig jubileumfeest

Het feest begon op vrijdag 30 juni met het voetbaltoernooi voor niet voetballers, met na afloop een XXL afterparty met DJ. Op zaterdag 1 juli stonden er vervolgens heel veel leuke en gezellige jeugdactiviteiten gepland. In de loop van de middag was er een reünie om 75 jaar aan herinneringen op te halen en bij te praten met andere (oud) spelers, trainers, bestuursleden en fans van SCO! De reünie commissie had veel werk verzet, door oude foto’s en video’s te verzamelen. Deze waren tijdens de reünie allemaal te bekijken. Aansluitend was er dan een BBQ voor alle aanwezige gasten.

Het jubileumfeest werd afgesloten met een knallende feestavond met diverse optredens en een goede liveband die de muzikale omlijsting verzorgde.

Oude foto’s en video’s

De door de reünie commissie verzamelde oude foto’s en video’s zijn te bekijken via deze jubileumpagina en op onze social media kanalen.

Reunie kv SCO | Facebook

Wie kwamen er naar de reünie

Een gezellige viering om nooit te vergeten!

Het 75-jarig jubileumfeest was een feest dat niet snel vergeten zal worden. Het evenement bracht een feestelijke sfeer met zich mee, waardoor het een dag vol vreugde en gezelligheid werd. De aanwezigheid van het grote aantal gasten maakten dit evenement tot een groot succes. Het 75-jarig jubileumfeest was een eerbetoon aan al diegenen die hebben bijgedragen aan onze groei en succes. We kijken uit naar de komende jaren, waarin we onze inzet voor succes en innovatie zullen voortzetten.

Een speciale erkenning gaat uit naar onze onvermoeibare vrijwilligers, die met passie en toewijding hebben gewerkt om het jubileumfeest tot in de puntjes te organiseren. Zonder hun inzet en harde werk zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest. Van het plannen en decoreren tot het coördineren van de activiteiten en het verzorgen van de gasten, onze vrijwilligers hebben zich op bewonderenswaardige wijze ingezet om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verliep.

Samen met alle gasten hebben we een herinnering gecreëerd die nog vele jaren zal voortleven.

Wil jij ook nog even nagenieten van het spetterende jubileumfeest? Bekijk < hier > dan snel de foto’s en video’s