75 jarig jubileum SCO

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat onze vereniging op 1 november 2020 75 jaar bestond. De pandemie maakte viering toen onmogelijk, maar nu wordt er alsnog een fantastisch Jubileumfeest georganiseerd voor jong en oud. Ter ere van deze mijlpaal is er op 1 juli as. een speciale reünie en feestavond georganiseerd, waarbij huidige en voormalige leden, supporters en belangstellenden worden uitgenodigd om samen herinneringen op te halen en de successen van de afgelopen decennia te vieren.

Korfbalvereniging SCO heeft een rijke geschiedenis en is al meer dan 75 jaar een belangrijke sportieve en sociale pijler in Oldeholtpade en omgeving. Op 1 november 1945 werden belangstellenden voor het oprichten van een sportvereniging opgeroepen naar café Kromkamp in Oldeholtpade te komen. Onder leiding van schoolmeester G. Warning bespraken 31 mensen welke sport men wilde beoefenen. Korfbal had de voorkeur van de overgrote meerderheid, omdat zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen. De naam werd S.V.O. : Sportvereniging Oldeholtpade. Op 1 april 1951 wordt de naam veranderd in “korfbalvereniging SCO” (SportClub Oldeholtpade). Jarenlang hoorde SCO bij de absolute korfbaltop. Met talloze sportieve hoogtepunten, betrokken leden en een hechte gemeenschap heeft de vereniging door de jaren heen een sterke band weten te creëren binnen de korfbalwereld en de lokale gemeenschap.

Om het 75 jarig jubileum op passende wijze te vieren, zullen we op 1 juli diverse jeugdactiviteiten, een reünie en feestavond organiseren op ons Sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade. Tijdens deze speciale gelegenheid krijgt iedereen de kans om herinneringen op te halen en oude vrienden te ontmoeten.

Op zaterdag 1 juli 2023 is er op het SCO sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade een groots jubileumfeest met evenementen voor iedereen die betrokkenen is bij onze club.

Het 75-jarig jubileumfeest

Het feest begint op vrijdag 30 juni met het voetbaltoernooi voor niet voetballers, met na afloop een XXL afterparty met DJ. Op zaterdag 1 juli staan er vervolgens heel veel leuke en gezellige jeugdactiviteiten gepland. In de loop van de middag is er een reünie om 75 jaar aan herinneringen op te halen en bij te praten met andere (oud) spelers, trainers, bestuursleden en fans van SCO! De reünie commissie heeft veel werk verzet, door oude foto’s en video’s te verzamelen. Deze zullen tijdens de reünie allemaal te bekijken zijn. Aansluitend is er dan een BBQ voor alle aanwezige gasten.

Het jubileumfeest wordt afgesloten met een knallende feestavond met diverse optredens en een goede liveband die de muzikale omlijsting verzorgt.

Oude foto’s en video’s

De door de reünie commissie verzamelde oude foto’s en video’s willen we ook graag met jullie delen via deze jubileumpagina en onze social media kanalen.

Reunie kv SCO | Facebook

Wie komen er naar de reünie

Wil je zelf aangeven dat je naar de reünie gaat? Ga dan naar het reünie evenement op onze facebook pagina en vertel iedereen dat je komt.

 Reünie kv SCO – kom je ook? | Facebook

Wil je weten wie er allemaal naar de reünie komen?

Programma

Vrijdag 30 juni VTVNVV
Vrijdagavond 30 juni vindt het succesvolle VTVNVV, VoetbalToernooi Voor Niet Voetballende Verenigingen, plaats. Om 19.00 uur start dit toernooi, rond de klok van 21.00 uur zullen de finales plaatsvinden. Na afloop van het toernooi is er een afterparty met DJ.

Teams kunnen zich vanaf 13 mei 2023 opgeven via: https://kvsco.nl/evenementen/vtvnvv/


Zaterdag 1 juli, Jubileum en reünie
Zaterdag 1 juli is het 75-jarig jubileum van k.v. SCO. Dit wordt uiteraard op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun gevierd. Het programma voor deze bijzondere dag ziet er als volgt uit:

HET PROGRAMMA
❖ 14.30 uur – start jeugdactiviteiten
❖ 14.45 uur – inloop reünie
❖ 15.00 uur – reünie met foto en filmvoorstelling
❖ 17.00 uur – barbecue
❖ 20.00 uur – feestavond met live muziek

Jeugd start met bingo
De activiteitenmiddag starten we met een bingo voor alle jeugd (SportAnders, KorfbalAnders, Reuzenpanda’s, Kangoeroes en A’s t/m F-jes). De bingo start om 14.30 uur. Geef je op voor vrijdag 23 juni via het e-mailadres onderaan deze pagina.

Sporttoernooi KorfbalAnders en A t/m D jeugd
Na de Bingo is er voor KorfbalAnders en de A t/m D-jeugd een sporttoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi gaan zij in toernooi verschillende sporten doen. Geef je op voor vrijdag 16 juni via het e-mailadres onderaan deze pagina.

Kermis SportAnders, Kangoeroes, F- en E-jeugd

De kinderen van SportAnders, de Kangoeroes, F- en E-jeugd kunnen zich na de bingo vermaken op de kermis. Uiteraard ontbreekt het springkussen en de draaimolen niet. Opgave is niet nodig.

Reünie
Om 15.00 uur start de reünie, waar  je 75 jaar aan herinneringen op kunt halen en bij kunt praten met andere (oud) spelers/leden, trainers, bestuursleden en fans van SCO.

Barbecue
Vanaf 17.00 uur is er een barbecue voor alle leden, oud-leden, trainers, (oud)-bestuursleden en dus ook voor de jeugdleden en hun ouders. Voor deelname aan de barbecue ontvangen wij graag jou opgave voor zaterdag 10 juni.

Opgave

Voor onderstaande onderdelen ontvangen we graag jouw aanmelding:

– Sporttoernooi (KorfbalAnders, A’s t/m D’s), aanmelden via: jeugdactiviteitsco@hotmail.com.
– Reünie: € 10,- per persoon, aanmelden via: reunie.kvsco@gmail.com
– Reünie + BBQ: € 25,- per persoon, aanmelden via: reunie.kvsco@gmail.com
– Barbecue jeugdlid t/m 12 jaar: € 7,50 per persoon, aanmelden via reunie.kvsco@gmail.com
– Barbecue vanaf 13 jaar: € 15 per persoon, aanmelden via reunie.kvsco@gmail.com

Wij hebben voor deze reünie uitnodigingen verzonden naar het voor ons laatst bekende (mail) adres.
Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen, zie deze dan als zodanig.