Sponsorkliks

Lever zelf ook een financiële bijdrage

Met SponsorKliks kan je nu zelf ook een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en K.v.SCO ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Via de webwinkel links die allemaal op de SponsorKliks webpagina van K.v.SCO staan, kan je doorklikken naar één van de vele webwinkels en daar gewoon bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan automatisch naar K.v.SCO. En nogmaals, het kost je niets extra!

Uiteraard zijn wij voorstander van kopen bij de lokale middenstand, waaronder ook meerdere van onze eigen sponsoren vallen, maar als je onvermijdelijk dan toch iets online besteld, of bv. een hotelkamer boekt, zorg er dan voor dat je dat voortaan doet via de SponsorKlikspagina van K.v.SCO. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen van SCO dit zouden doen?

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Deze commissie wordt vervolgens op de bankrekening van K.v.SCO bijgeschreven. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld booking.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van booking.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert booking.com ons dus een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

​1- Ga naar onze eigen SCO sponsorkliks webpagina, door onderaan deze pagina op de afbeelding / banner te klikken.

2- Klik daar vervolgens op de webshop van je keuze en je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de betreffende webshop.

3- Plaats je bestelling zoals je dat normaal ook doet. SCO krijgt dan automatisch het commissie bedrag gestort van Sponsorkliks.

De enige extra “handeling” die je dus moet doen, is de webshop waar je iets wilt bestellen, te benaderen VIA de Sponsorklik website.
Zo simpel is het. Bedankt voor jouw bijdrage!