Kangoeroe klup

Bewegen bij jonge kinderen

Behalve leuk, is spelenderwijs leren bewegen ook belangrijk voor jonge kinderen. Voor hun motoriek (coördinatie) en zelfvertrouwen. Maar een kind ontwikkelt zich ook op sociaal-emotioneel gebied. Samen sporten zorgt er voor dat je kind lekkerder in zijn of haar vel zit, makkelijker sociaal contact maakt en weerbaar(der) wordt!

Wat is de Kangoeroe Klup?

Bij de Kangoeroe Klup bieden we een sport- en spelaanbod aan kinderen in de leeftijd van 3 en 4 jaar. De kinderen krijgen leuke, verantwoorde trainingen met gevarieerde spelvormen met gebruikmaking van hoogwaardig materiaal. We doen oefeningen en spelletjes in een leuk parcours, zodat ze constant in beweging zijn en veel variatie in oefeningen krijgen. De Kangoeroe Klup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. Uiteraard hebben veel spelvormen wel een vette knipoog naar het korfbal.

Waarom de Kangoeroe Klup?

De naam ‘Kangoeroe Klup’ is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien de buidel – een veilige en warme plaats – voor de jongste leden!

Gratis kennismaken

De beste indruk krijg je natuurlijk door je kind gewoon een keertje mee te laten doen. Is hij of zij 3 of 4 jaar en wil hij/zij graag mee komen spelen en sporten? Kom eens langs, je kind mag gratis en vrijblijvend meedoen. Uiteraard mag je als ouder gewoon blijven kijken. De trainingen zijn iedere zaterdagmorgen van 09.30-10.15 uur in de gymzaal van basisschool De Striepe.

Bel / WhatsApp of mail voor meer informatie:
Contactpersoon: Roland Oostra
E-mail: sporten@kvsco.nl
Telefoon: 06 – 25 15 89 14

Contributie
De contributie voor de Kangoeroe Klup bedraagt € 9,50 per maand en wordt per kwartaal vooraf automatisch geïnd. Elk nieuw lid ontvangt een Kangoeroe Klup T-shirt als welkomstcadeau.
Wil je meer foto’s of video’s bekijken van onze Kangoeroe Klup, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Kangoeroe Klup SCO

Aanmelden
Aanmelden voor de Kangoeroe Klup doe je eenvoudig door het “leden aanmeldingsformulier” op de pagina LID WORDEN in te vullen.

Kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen terecht bij de Reuzenpanda’s.

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR