Businessclub

Sport verbroedert

Onze businessclub organiseert diverse (sport)netwerkactiviteiten voor haar aangesloten ondernemers. Wij geloven er sterk in dat sport verbroedert en daarmee willen we in informele sfeer ondernemers met elkaar laten kennismaken. Het is immers zo dat contacten makkelijker gelegd worden wanneer mensen een gezamenlijke ervaring en beleving hebben. De businessclub is naast sport ook gericht op sportiviteit en daarmee geven we aan dat op een eerlijke manier zaken doen bij ons hoog in het vaandel staat. Elkaar business gunnen is een belangrijk deel van onze club.

Netwerkbijeenkomsten

Met regelmaat verzorgt de sponsorcommissie van SCO een netwerkbijeenkomst. Standaard zijn deze bijeenkomsten toegankelijk voor leden van de businessclub, maar het is ook mogelijk om je vrijblijvend aan te melden voor één van de netwerkbijeenkomsten. Het meest belangrijke motief om lid te worden van onze businessclub, is het versterken van je relatienetwerk. De leden van onze businessclub ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken. Elke netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd op een andere locatie waarbij een bedrijfsbezoek met rondleiding of een interessante lezing inbegrepen is. Door het laag houden van de bijdrage voor de netwerkbijeenkomsten willen wij iedere ondernemer de mogelijkheid bieden om te profiteren van de businessclub.

Wilt u ook eens aanschuiven? Wij verwelkomen u graag. Meldt u van te voren aan door het aanmeldingsformulier op deze pagina in te vullen, dan ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging.

Meer informatie en de netwerkbijeenkomst agenda vindt u hier.

Graag tot ziens bij een van onze netwerkbijeenkomsten!

Bijeenkomst bijwonen?

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?

Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor.

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOREN

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOREN