Mountainbike tochten

Korfbalvereniging SCO is meer dan korfbal alleen!

In januari 2013 organiseerde korfbalvereniging SCO naast alle korfbal activiteiten, ook hun eerste mountainbiketocht en dat bleek een groot succes. Naar aanleiding alle positieve reacties is besloten om de tocht ieder jaar te herhalen en wel op de 3e zondag van januari. Met ieder jaar weer een nieuwe verrassende route (door o.a. boerderijen), de gezellige startlocatie, vele enthousiaste vrijwilligers, sfeervolle cateringposten onderweg en ca. 500 deelnemers is het een tocht geworden die niet meer weg te denken is.

Er is keuze uit 3 verschillende routes (23, 35 km en 50 km) en de start is tussen 9.30 en 10.30 uur. De routes lopen door de omliggende bossen en dorpen van Oldeholtpade en geven u een mooi beeld van Weststellingwerf.

Halloweentocht

Naast de jaarlijks terugkerende mountainbiketocht in januari, wordt er eind oktober/ begin november ook een “Halloweentocht” georganiseerd. Een speciale tocht, met twee afstanden van 20 en 30 km, die in het donker wordt verreden. De 20 km afstand is “kids proof”. De tocht staat in het teken van Halloween, waarbij cateringplaatsen, bedrijven en boerderijen omgetoverd zijn tot spookhuizen en er is onderweg (in het donker) genoeg te zien en te beleven. In 2015 was de eerste editie en met gelijk meer dan 200 deelnemers en veel positieve reacties was dit ook een groot succes.

Deze schitterende mountainbiketochten starten vanaf onze veldlocatie:

Sportcomplex “De Hoolt-tuun”
Hoofdweg 211/A
8474 CG Oldeholtpade

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht.

Ieder jaar zijn we ook op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten? Mail dan naar mtb@kvsco.nl

De hoofdsponsor van de MTB tochten is Vos en Setz

Succesvolle MTB Toertocht trekt enthousiaste deelnemers

Op zondag 10 maart werd er wederom een MTB toertocht georganiseerd. De deelnemers genoten van de prachtige bewegwijzerde mountainbikeroutes in Weststellingwerf. Onder de begeleiding van talloze enthousiaste vrijwilligers werden de beste omstandigheden gecreëerd voor een geslaagd evenement.

De deelnemers hadden de keuze uit routes van 20, 30 of 50 kilometer, allemaal door het schilderachtige landschap van Weststellingwerf. Met de perfecte weersomstandigheden, de inzet van vrijwilligers bood ook deze MTB Toertocht weer een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Voor alle foto’s en filmpjes check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht

GESLAAGDE MTB HALLOWEENTOCHT

Op zaterdagavond 28 oktober verzamelden mountainbikeliefhebbers zich massaal in Oldeholtpade voor een angstaanjagend spannende Halloween mountainbike tocht. De deelnemers genoten ook deze keer weer van een mix van opwinding en griezelig plezier, terwijl ze langs schimmen en door spookachtige decors fietsten.

Het was geweldig om zoveel mensen te zien samenkomen, om op een andere manier van het mountainbiken te genieten. De sfeer was fantastisch, en de organisatoren hebben opnieuw hun best gedaan om deze tocht speciaal te maken.

De avond werd uiteraard gezellig afgesloten met goede muziek van de DJ en lekkere drankjes, waardoor de deelnemers konden ontspannen en napraten over hun avonturen.

Met dank aan alle deelnemers en organisatoren die hebben bijgedragen aan het succes van dit griezelig leuke evenement! Tot volgende tocht!

Bekijk alle foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van de mountainbiketocht

Wil je alvast een voorproefje en of foto’s en video’s van eerdere edities bekijken? Check dan de Facebookpagina van de mountainbiketocht

Video gemaakt door Peem Media (2015):


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

Hoofdsponsor MTB