Mountainbike tochten

Korfbalvereniging SCO is meer dan korfbal alleen!

In januari 2013 organiseerde korfbalvereniging SCO naast alle korfbal activiteiten, ook hun eerste mountainbiketocht en dat bleek een groot succes. Naar aanleiding alle positieve reacties is besloten om de tocht ieder jaar te herhalen en wel op de 3e zondag van januari. Met ieder jaar weer een nieuwe verrassende route (door o.a. boerderijen), de gezellige startlocatie, vele enthousiaste vrijwilligers, sfeervolle cateringposten onderweg en ca. 500 deelnemers is het een tocht geworden die niet meer weg te denken is.

Er is keuze uit 3 verschillende routes (23, 35 km en 50 km) en de start is tussen 9.30 en 10.30 uur. De routes lopen door de omliggende bossen en dorpen van Oldeholtpade en geven u een mooi beeld van Weststellingwerf.

Halloweentocht

Naast de jaarlijks terugkerende mountainbiketocht in januari, wordt er eind oktober/ begin november ook een “Halloweentocht” georganiseerd. Een speciale tocht, met twee afstanden van 20 en 30 km, die in het donker wordt verreden. De 20 km afstand is “kids proof”. De tocht staat in het teken van Halloween, waarbij cateringplaatsen, bedrijven en boerderijen omgetoverd zijn tot spookhuizen en er is onderweg (in het donker) genoeg te zien en te beleven. In 2015 was de eerste editie en met gelijk meer dan 200 deelnemers en veel positieve reacties was dit ook een groot succes.

Deze schitterende mountainbiketochten starten vanaf onze veldlocatie:

Sportcomplex “De Hoolt-tuun”
Hoofdweg 211/A
8474 CG Oldeholtpade

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht.

Ieder jaar zijn we ook op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten? Mail dan naar mtb@kvsco.nl

De nieuwe hoofdsponsor van de MTB tochten is Vos en Setz

MTB tocht 15 januari een geslaagd evenement

We kunnen gezamenlijk terugkijken op weer een geslaagd evenement. Het weer was goed te doen, de route was goed begaanbaar en de reacties positief. Fijn om te horen. Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bedankt! Op naar de Halloween tocht in oktober!

Check alle berichten, reacties en foto’s op de Facebookpagina van de mountainbiketocht

MTB Halloweentocht groot succes!

Op zaterdagavond 29 oktober om 19.30 uur vertrokken de eerste deelnemers vanaf het SCO Sportcomplex “De Hoolt-Tuun” in Oldeholtpade. Het zeer mooie herfstweer maakte de tocht tot een uiterst plezierige uitdaging. Het Halloween thema van deze tocht maakte het evenement ook nog zeer spectaculair en na afloop bleef het nog lang gezellig in en rondom de SCO kantine in Oldeholtpade.

Deelnemers, sponsors, meewerkende ondernemingen, maar ook alle vrijwilligers hartelijk dank! Samen hebben we deze MTB Halloweentocht tot een groot succes kunnen maken. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk.  Bedankt hiervoor!

Voor de foto’s en filmpjes die er gemaakt zijn, check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht

Video gemaakt door Peem Media (2015):


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

Hoofdsponsor MTB