Mountainbike tochten

Korfbalvereniging SCO is meer dan korfbal alleen!

In januari 2013 organiseerde korfbalvereniging SCO naast alle korfbal activiteiten, ook hun eerste mountainbiketocht en dat bleek een groot succes. Naar aanleiding alle positieve reacties is besloten om de tocht ieder jaar te herhalen en wel op de 3e zondag van januari. Met ieder jaar weer een nieuwe verrassende route (door o.a. boerderijen), de gezellige startlocatie, vele enthousiaste vrijwilligers, sfeervolle cateringposten onderweg en ca. 500 deelnemers is het een tocht geworden die niet meer weg te denken is.

Er is keuze uit 3 verschillende routes (23, 35 km en 50 km) en de start is tussen 9.30 en 10.30 uur. De routes lopen door de omliggende bossen en dorpen van Oldeholtpade en geven u een mooi beeld van Weststellingwerf.

Halloweentocht

Naast de jaarlijks terugkerende mountainbiketocht in januari, wordt er eind oktober/ begin november ook een “Halloweentocht” georganiseerd. Een speciale tocht, met twee afstanden van 20 en 30 km, die in het donker wordt verreden. De 20 km afstand is “kids proof”. De tocht staat in het teken van Halloween, waarbij cateringplaatsen, bedrijven en boerderijen omgetoverd zijn tot spookhuizen en er is onderweg (in het donker) genoeg te zien en te beleven. In 2015 was de eerste editie en met gelijk meer dan 200 deelnemers en veel positieve reacties was dit ook een groot succes.

Deze schitterende mountainbiketochten starten vanaf onze veldlocatie:

Sportcomplex “De Hoolt-tuun”
Hoofdweg 211/A
8474 CG Oldeholtpade

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht.

Ieder jaar zijn we ook op zoek naar sponsoren. Bent u geïnteresseerd en wilt u hier meer over weten? Mail dan naar mtb@kvsco.nl

De hoofdsponsor van de MTB tochten is Vos en Setz

MTB HALLOWEENTOCHT OP 28 OKTOBER

 

🎃 We gaan er weer voor! Zet 28 oktober met dikke letters in je agenda, want onze fantastische Halloweentocht staat op het punt om je de rillingen over de rug te bezorgen!

Dit jaar hebben we voor jou niet één, niet twee, maar drie spannende afstanden in petto:

👻 20 km – Voor de dapperste kinderen en volwassenen: Als je op zoek bent naar een avontuur dat geschikt is voor het hele gezin, dan is deze afstand perfect voor jou. Het belooft een griezelige, maar toch kindvriendelijke tocht te worden.

🌙 35 km – Voor de durfallen: Voor degenen die iets meer uitdaging zoeken, hebben we een 35 km lange route vol verrassingen en enge wendingen. Durf jij het aan?

🕷️ 42 km – Voor de echte diehards: Alleen voor de moedigsten onder ons! Deze tocht zal je uithoudingsvermogen testen en je laten schreeuwen van spanning.

Natuurlijk zullen onze vertrouwde spectaculaire attracties langs de routes niet ontbreken. Bereid je voor op angstaanjagende ontmoetingen, onverwachte schrikmomenten en een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Dus, ben jij klaar om deel te nemen aan de meest angstaanjagende Halloweentocht van het jaar? Mis het niet en zorg dat je erbij bent op 28 oktober. Trek je beste (griezel)outfit aan, verzamel je moedigste vrienden en maak je klaar voor een avond vol spanning en sensatie💀🌕👻

Check voor het laatste nieuws de Facebookpagina van de mountainbiketocht

Wil je alvast een voorproefje en of foto’s en video’s van eerdere edities bekijken? Check dan de Facebookpagina van de mountainbiketocht

Video gemaakt door Peem Media (2015):


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

Hoofdsponsor MTB