Vrijwilligerswerk

Openstaande vrijwilligers functies

Onze vrijwilligers

Onze club kan niet zonder vrijwilligers. De vrijwilligers van SCO, die in de vrije uren alles bij onze club ordelijk laten verlopen zijn onmisbaar. Onze vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. Achter de schermen gebeurt er heel veel om alles optimaal draaiende te houden en er zijn verschillende commissies met vrijwilligers die daar samen voor zorgen. Samen op deze manier de schouders er onderzetten levert betrokkenheid, gezelligheid en goede teamgeest op.

Jouw talent inzetten

Steek jij ook graag je handen uit de mouwen voor een ander? SCO kan jouw hulp goed gebruiken! We zijn er heel trots op dat we best veel vrijwilligers hebben, maar onze club groeit en daardoor zijn er ook steeds meer mensen nodig. Kan jij misschien ook af en toe wat tijd vrij maken voor onze club? Er is altijd wel iets te vinden dat leuk is voor jezelf én waardevol voor onze club, waarbij je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Ontdek hoe jij mee kan helpen aan onze groei. Bekijk ook eens onze vrijwilliger vacatures op deze pagina. Ontdek het vrijwilligerswerk bij SCO en kies wat bij jouw agenda en talent past!

Wat past bij jou?

Er zijn verschillende manieren om als vrijwilliger mee te helpen. Je kunt bijvoorbeeld:

  • de taken vervullen van één van de openstaande vrijwilligers functies,
  • activiteiten organiseren of ondersteunen,
  • meehelpen in de kantine,
  • klussen in en om de gebouwen en velden,
  • training of ondersteuning aan de trainer geven,
  • vrijwilligerswerk komen doen als onderdeel van je opleiding.
  • en nog veel meer….

Kijk eens of het mogelijk is om tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk bij SCO. Het levert je veel op. Voldoening, nieuwe ervaring en leuke contacten. Soms zelfs nieuwe vriendschappen! Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Of je nu wekelijks, maandelijks of eenmalig een paar uurtjes beschikbaar bent, er is altijd wel iets te vinden dat leuk is voor jezelf én waardevol voor onze club.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze “vrijwilligerscommissie”. De contactgegevens vind je op de website pagina “contactpersonen” .

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR