Vrijwilligerswerk

Onze vrijwilligers

Onze club kan niet zonder vrijwilligers. De vrijwilligers van SCO, die in de vrije uren alles bij onze club ordelijk laten verlopen zijn onmisbaar. Onze vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie. Achter de schermen gebeurt er heel veel om alles optimaal draaiende te houden en er zijn verschillende commissies met vrijwilligers die daar samen voor zorgen. Samen op deze manier de schouders er onderzetten levert betrokkenheid, gezelligheid en goede teamgeest op.

Jouw talent inzetten

Steek jij ook graag je handen uit de mouwen voor een ander? SCO kan jouw hulp goed gebruiken! We zijn er heel trots op dat we best veel vrijwilligers hebben, maar onze club groeit en daardoor zijn er ook steeds meer mensen nodig. Kan jij misschien ook af en toe wat tijd vrij maken voor onze club? Bekijk dan eens onze vrijwilliger vacatures, waarin je jouw talenten optimaal kunt inzetten en ontdek hoe jij mee kan helpen aan onze groei.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met onze “vrijwilligerscommissie”. De contactgegevens vind je op de website pagina “contactpersonen” .

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR