VTVNVV

VOETBALTOERNOOI VOOR NIET-VOETBAL VERENIGINGEN

Het concept is in 1991 bedacht bij k.v. SCO. Het toernooi is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot evenement en daar zijn we uiteraard trots op. De regel bij niet-voetbalteams is dat er per team maximaal 1 voetballer in het veld mag staan. Met een voetballer bedoelen we, voetballers die spelend lid zijn van een voetbalvereniging. De organisatie vertrouwd op de sportiviteit van alle deelnemers en dat een ieder zelf de verantwoordelijkheid neemt om daadwerkelijk niet meer dan 1 voetballer in het team op te stellen. Vanwege de groeiende belangstelling is er ook ruimte voor aanmelding van 5 teams met voetballers en deze teams spelen een eigen competitie.

EEUWIGE ROEM

Ons doel is om iedereen een sportieve en leuke dag te laten beleven en er valt voor de winnaars, behalve eeuwige roem, niets te winnen.

SPELREGELS

Spelregels zijn een essentieel een goed verloop van de wedstrijden. Met goede kennis van de regels begrijp iedereen de scheidsrechter en voorkom je onnodige discussie. De spelregels van het VTVNVV vind je hier.

HUISREGELS

We willen graag een ontmoetingsplaats zijn en blijven, waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen. Dit vraagt om duidelijke regels, welke zijn opgesteld om hierbij te kunnen helpen. Bij overtreding van deze regels zullen sancties volgen.
De huisregels die van toepassing zijn tijdens het VTVNVV vind je hier.

Er is geen mogelijkheid voor overnachting.

Afterparty

Met live muziek en of DJ van 21:00 tot ca. 1:00 uur. Gratis toegang.

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van VTVNVV

De nieuwste editie van het VTVNVV op 1 juli as.

Het voetbaltoernooi voor niet voetbalverenigingen is terug! Na twee coronajaren waarbij we helaas verstek moesten laten gaan, mogen we het toernooi weer organiseren.

Het VTVNVV zal plaatsvinden op 01-07-2022 vanaf 19:00 uur

Inschrijfdatum

vanaf 27-05-2022 om 12:00 uur kunnen de teams zich opgeven op deze pagina van de website, door op onderstaande button “INSCHRIJVEN” te klikken.

Wij hebben er weer zin in! ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Teams

Er is plaats voor:

  • Heren teams         (15 plaatsen) VOL
  • Dames teams        (10 plaatsen) VOL
  • 35+ teams              ( 5  plaatsen) VOL

Let op:  Deelname vanaf 16 jaar en één team bestaat uit minimaal 5 spelers (incl. keeper) . Per team mag er één voetballer meedoen!

Locatie

Sportvelden k.v.SCO, Hoofdweg 211a in Oldeholtpade.

Kosten

€ 10,- p.p.

Aanvang en eindtijd

19:00 uur aanvang toernooi……..
21:15 uur aanvang finale rondes
21:00 uur aanvang afterparty….
22:15 uur einde toernooi…………
01:00 uur einde afterparty……

Ieder jaar zijn we op zoek naar sponsoren. Ben je geïnteresseerd en wilt je hier meer over weten? Mail dan naar vtvnvv@kvsco.nl


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

HOOFDSPONSOR VTVNVV

CO-SPONSOR VTVNVV