VTVNVV

VOETBALTOERNOOI VOOR NIET-VOETBAL VERENIGINGEN

Het concept is in 1991 bedacht bij k.v. SCO. Het toernooi is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot evenement en daar zijn we uiteraard trots op. De regel bij niet-voetbalteams is dat er per team maximaal 1 voetballer in het veld mag staan. Met een voetballer bedoelen we, voetballers die spelend lid zijn van een voetbalvereniging. De organisatie vertrouwd op de sportiviteit van alle deelnemers en dat een ieder zelf de verantwoordelijkheid neemt om daadwerkelijk niet meer dan 1 voetballer in het team op te stellen. Vanwege de groeiende belangstelling is er ook ruimte voor aanmelding van 5 teams met voetballers en deze teams spelen een eigen competitie.

EEUWIGE ROEM

Ons doel is om iedereen een sportieve en leuke dag te laten beleven en er valt voor de winnaars, behalve eeuwige roem, niets te winnen.

SPELREGELS

Spelregels zijn een essentieel een goed verloop van de wedstrijden. Met goede kennis van de regels begrijp iedereen de scheidsrechter en voorkom je onnodige discussie. De spelregels van het VTVNVV vind je hier.

HUISREGELS

We willen graag een ontmoetingsplaats zijn en blijven, waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen. Dit vraagt om duidelijke regels, welke zijn opgesteld om hierbij te kunnen helpen. Bij overtreding van deze regels zullen sancties volgen.
De huisregels die van toepassing zijn tijdens het VTVNVV vind je hier.

Er is geen mogelijkheid voor overnachting.

Afterparty

Met live muziek en of DJ. Gratis toegang.

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van VTVNVV

31ste editie van het VTVNVV
op 28 juni as.

Beste sportliefhebbers,

Met veel plezier kondigen wij aan dat het jaarlijkse Voetbaltoernooi voor Niet-Voetbal Verenigingen (VTNVV) dit jaar plaatsvindt op vrijdag 28 juni. 

Ons voornaamste doel is om iedereen een gezellige en sportieve dag te bezorgen. We zijn ervan overtuigd dat dit weer een dag vol plezier en saamhorigheid zal worden.

Zet de datum alvast in jullie agenda’s!

Met een sportieve groet van de organisatie!

Teams

Er is plaats voor:

  • Heren teams         (15 plaatsen)
  • Dames teams        (10 plaatsen)
  • 35+ teams              ( 5  plaatsen)

Let op:  Deelname vanaf 16 jaar en één team bestaat uit minimaal 5 spelers (incl. keeper) . Per team mag er één voetballer meedoen!

Inschrijven

De inschrijving is gesloten.

Locatie

Sportvelden k.v.SCO, Hoofdweg 211a in Oldeholtpade.

Kosten

€10 ,- p.p.

Aanvang en eindtijd

19:00 uur aanvang toernooi……..
21:30 uur aanvang finale rondes
21:00 uur aanvang afterparty….
22:30uur einde toernooi…………
01:00 uur einde afterparty……

Ieder jaar zijn we op zoek naar sponsoren. Ben je geïnteresseerd en wilt je hier meer over weten? Mail dan naar vtvnvv@kvsco.nl

HOOFDSPONSOR VTVNVV

CO-SPONSOR VTVNVV