VTVNVV

VOETBALTOERNOOI VOOR NIET-VOETBAL VERENIGINGEN

Het concept is in 1991 bedacht bij k.v. SCO. Het toernooi is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot evenement en daar zijn we uiteraard trots op. De regel bij niet-voetbalteams is dat er per team maximaal 1 voetballer in het veld mag staan. Met een voetballer bedoelen we, voetballers die spelend lid zijn van een voetbalvereniging. De organisatie vertrouwd op de sportiviteit van alle deelnemers en dat een ieder zelf de verantwoordelijkheid neemt om daadwerkelijk niet meer dan 1 voetballer in het team op te stellen. Vanwege de groeiende belangstelling is er ook ruimte voor aanmelding van 5 teams met voetballers en deze teams spelen een eigen competitie.

EEUWIGE ROEM

Ons doel is om iedereen een sportieve en leuke dag te laten beleven en er valt voor de winnaars, behalve eeuwige roem, niets te winnen.

SPELREGELS

Spelregels zijn een essentieel een goed verloop van de wedstrijden. Met goede kennis van de regels begrijp iedereen de scheidsrechter en voorkom je onnodige discussie. De spelregels van het VTVNVV vind je hier.

HUISREGELS

We willen graag een ontmoetingsplaats zijn en blijven, waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen. Dit vraagt om duidelijke regels, welke zijn opgesteld om hierbij te kunnen helpen. Bij overtreding van deze regels zullen sancties volgen.
De huisregels die van toepassing zijn tijdens het VTVNVV vind je hier.

Er is geen mogelijkheid voor overnachting.

Afterparty

Met live muziek en of DJ. Gratis toegang.

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van VTVNVV

30ste editie van het VTVNVV (2023) een groot succes

Het jaarlijkse Voetbaltoernooi voor Niet-Voetballers kan opnieuw met trots worden uitgeroepen tot een buitengewoon succes.

Met meer dan 200 deelnemers die enthousiast deelnamen aan het toernooi, was het een spectaculaire viering van teamgeest en sportiviteit. Van de spannende wedstrijden tot de vriendschappelijke sfeer op en naast het veld. Het was weer geweldig.

Het succes van dit evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers. Zij hebben hun tijd en energie geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het toernooi vlekkeloos verliep. Van de organisatie tot het leiden van de wedstrijden en het bieden van ondersteuning.

We willen alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van het Voetbaltoernooi voor Niet-Voetballers. We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw een geweldig toernooi te organiseren.

Voor de foto’s en filmpjes check je de Facebookpagina van VTVNVV

Teams

Er is plaats voor:

  • Heren teams         (15 plaatsen)
  • Dames teams        (10 plaatsen)
  • 35+ teams              ( 5  plaatsen)

Let op:  Deelname vanaf 16 jaar en één team bestaat uit minimaal 5 spelers (incl. keeper) . Per team mag er één voetballer meedoen!

Inschrijven

De inschrijving is gesloten!

Locatie

Sportvelden k.v.SCO, Hoofdweg 211a in Oldeholtpade.

Kosten

€ ,- p.p.

Aanvang en eindtijd

00:00 uur aanvang toernooi……..
00:00 uur aanvang finale rondes
00:00 uur aanvang afterparty….
00:00uur einde toernooi…………
00:00 uur einde afterparty……

Ieder jaar zijn we op zoek naar sponsoren. Ben je geïnteresseerd en wilt je hier meer over weten? Mail dan naar vtvnvv@kvsco.nl


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

HOOFDSPONSOR VTVNVV

CO-SPONSOR VTVNVV