VTVNVV

VOETBALTOERNOOI VOOR NIET-VOETBAL VERENIGINGEN

Het concept is in 1991 bedacht bij k.v. SCO. Het toernooi is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot evenement en daar zijn we uiteraard trots op. De regel bij niet-voetbalteams is dat er per team maximaal 1 voetballer in het veld mag staan. Met een voetballer bedoelen we, voetballers die spelend lid zijn van een voetbalvereniging. De organisatie vertrouwd op de sportiviteit van alle deelnemers en dat een ieder zelf de verantwoordelijkheid neemt om daadwerkelijk niet meer dan 1 voetballer in het team op te stellen. Vanwege de groeiende belangstelling is er ook ruimte voor aanmelding van 5 teams met voetballers en deze teams spelen een eigen competitie.

EEUWIGE ROEM

Ons doel is om iedereen een sportieve en leuke dag te laten beleven en er valt voor de winnaars, behalve eeuwige roem, niets te winnen.

SPELREGELS

Spelregels zijn een essentieel een goed verloop van de wedstrijden. Met goede kennis van de regels begrijp iedereen de scheidsrechter en voorkom je onnodige discussie. De spelregels van het VTVNVV vind je hier.

HUISREGELS

We willen graag een ontmoetingsplaats zijn en blijven, waar sporters gezamenlijk met plezier en voldoening kunnen voetballen. Dit vraagt om duidelijke regels, welke zijn opgesteld om hierbij te kunnen helpen. Bij overtreding van deze regels zullen sancties volgen.
De huisregels die van toepassing zijn tijdens het VTVNVV vind je hier.

Er is geen mogelijkheid voor overnachting.

Afterparty

Met live muziek en of DJ. Gratis toegang.

Voor de laatste stand van zaken (en de foto’s en filmpjes), check je de Facebookpagina van VTVNVV

Op vrijdag 30 juni 2023 is de volgende editie van het VTVNVV

De datum van het voetbaltoernooi voor niet voetbalverenigingen is bekend! Zet het vast in je agenda. Wij gaan onderdtussen aan de slag met alle voorbereidingen. Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates en de bekendmaking van de inschrijvings datum.

We kijken weer uit naar een prachtige dag en een geslaagd evenement!

Teams

Er is plaats voor:

  • Heren teams         (15 plaatsen)
  • Dames teams        (10 plaatsen)
  • 35+ teams              ( 5  plaatsen)

Let op:  Deelname vanaf 16 jaar en één team bestaat uit minimaal 5 spelers (incl. keeper) . Per team mag er één voetballer meedoen!

De inschrijfdatum is 13-05-2023. Op deze datum kunnen de heren- en damesteams zich weer opgeven. Meer info over de starttijd van inschrijven volgt z.s.m.

Locatie

Sportvelden k.v.SCO, Hoofdweg 211a in Oldeholtpade.

Kosten

€ ,- p.p.

Aanvang en eindtijd

00:00 uur aanvang toernooi……..
00:00 uur aanvang finale rondes
00:00 uur aanvang afterparty….
00:00uur einde toernooi…………
00:00 uur einde afterparty……

Ieder jaar zijn we op zoek naar sponsoren. Ben je geïnteresseerd en wilt je hier meer over weten? Mail dan naar vtvnvv@kvsco.nl


ONZE SPONSOREN

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?
Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor

HOOFDSPONSOR VTVNVV

CO-SPONSOR VTVNVV