Over European Aerosols

Kom verder! Je hebt misschien al een bepaald beeld bij European Aerosols, maar zodra je bij ons binnenstapt, gaat er een wereld voor je open. We zijn gespecialiseerd in spuitbussen met (auto)lakken, remmenreiniger, siliconensprays en meer. Spuitbussen die vanuit Wolvega de hele wereld over gaan. Maar we zijn óók gespecialiseerd in jouw ontwikkeling. We zijn een internationaal productiebedrijf waar de kansen voor het oprapen liggen.

Vanuit Wolvega de wereld over

Wereldwijd heeft European Aerosols zo’n 1.000 medewerkers, waarvan 300 in Wolvega. Met een productie van meer dan 150 miljoen spuitbussen per jaar en locaties in heel Europa, mogen we onszelf inmiddels Europees marktleider noemen. Met de merken MoTip, DUPLI-COLOR, presto, ColorMatic en ColorMark hebben we hebben een breed assortiment en zijn we voornamelijk actief in de automotive, doe-het-zelf (huis & hobby en kunst) en industrie. En we zeggen wel spuitbussen, maar we produceren ook lakstiften, stopverf, kwastbussen, triggers en flacons.

Korte geschiedenis European Aerosols Group

  • Oprichting Vogelsang AG (Zwitserland) in 1946
  • Oprichting MoTip B.V. (Nederland) in 1967
  • Oprichting VoMo Corporation in 1996
  • Succesvolle fusie tot MOTIP DUPLI Group in 1998
  • Nieuwe naam “European Aerosols” in 2021

Jouw ontwikkeling centraal

Kijk, de kwaliteit van onze producten vinden we erg belangrijk. We zijn er groot mee geworden. Maar we weten ook dat we voor die kwaliteit, toppers van medewerkers nodig hebben. Daarom vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling zo belangrijk. Een goede opleiding, doorgroeimogelijkheden, innovatief meedenken in de organisatie. Of je nu als operator, magazijnmedewerker of accountmanager bij ons werkt, we geven je de handvatten om je te ontwikkelen en jezelf te ontdekken.

Lerende organisatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan omarmen we je in een hecht team. Een prettige werkomgeving waar veiligheid en werkplezier voorop staan. We hebben zorg voor onze collega’s. Ook als het minder gaat, zijn we er voor je! Naast jouw ontwikkeling, besteden we veel tijd en aandacht aan verbeteringen binnen de organisatie en het benutten van mogelijkheden. We noemen onszelf ook wel een lerende organisatie. Kom verder en ontdek hoe jij met ons mee kunt groeien.

Ga direct naar onze vacatures!

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR