Korfbal evenementen

ZOMERKAMP 2021 BIJ SCO

Vrijdag 3 en zaterdag 4 september as. wordt bij SCO de 2de editie van het ‘Zomerkamp’ georganiseerd. Twee dagen heel veel gave activiteiten en we gaan uiteraard ook weer bingoën. Het zomerkamp is voor alle jongens en meisjes uit de E-, D-, C-, B-, A teams en SportAnders leden van SCO.

Van vrijdag op zaterdag blijven de kinderen slapen in tenten op de SCO-accommodatie in Oldeholtpade. De kinderen dienen zelf voor tenten te zorgen. Het opbouwen van de tenten gebeurt door de ouders en kinderen zelf op donderdag 2 september van 19.00 tot 21.00 uur.

Beide dagen worden compleet verzorgd met eten, drinken en snacks. De kosten voor deze twee dagen zomerkamp zijn € 12,50 per persoon.

Je kunt je opgeven voor het zomerkamp door het aanmeldformulier in de uitnodiging in te vullen en per mail terug te sturen naar f.schnoor@home.nl. Eventuele vragen kunnen ook via dit mailadres gesteld worden. Aanmelden kan uiterlijk tot en met vrijdag 9 juli.

Het aanmeldformulier voor Zomerkamp vind je hier:

Aanmeldformulier-SCO-zomerkamp-2021.pdf

Geef je zo snel mogelijk op, want dit wil je niet missen!! Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie en tot 3 en 4 september.