Sponsorgids

Ondersteuning van onze sportieve ambities

De ondersteuning door onze sponsoren levert een belangrijke bijdrage om de sportieve ambities van SCO te realiseren. Wij zoeken continu naar creatieve mogelijkheden waarbij zowel de sponsoren als de vereniging baat hebben. We bieden onze sponsoren tegenwoordig de modernste exposure mogelijkheden via online kanalen zoals onze website, livestream en narrowcasting op ons sportcomplex de Hoolt-tuun in Oldeholtpade. Ook promotiefilms behoren tot de mogelijkheden.

Ons helder en concreet sponsorbeleid is in onze beleving succesvol door de goede samenwerking, waarbij zowel uw bedrijf als SCO voordeel behalen. We bouwen graag een duurzame relatie op met onze sponsoren, door meer te doen dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van onze sponsoren welke communicatiedoelen zij voor ogen hebben met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of -indien nodig- ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt uw bedrijf een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een basispakket van tegenprestaties die u als sponsor van ons mag verwachten.

Enthousiast geworden?

Wij hopen dat wij u na het lezen van onze sponsorgids enthousiast hebben kunnen maken over de sponsormogelijkheden bij SCO. Wij komen graag met u in contact. We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een netwerkbijeenkomst van de businessclub te bezoeken of om kennis te maken tijdens een persoonlijk gesprek.

< Meer informatie netwerkbijeenkomsten businessclub >

Meer informatie en contact:
E-mail naar: sponsoring@kvsco.nl

Onze sponsors zijn klant van ons, zijn jullie al klant van onze sponsors?

Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website van de betreffende sponsor.

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOREN

HOOFDSPONSOR

CO-SPONSOR