Reuzenpanda’s

De basis van alle sporten is “multisport”

Eerst bewegen, dan sporten, dan specialiseren. Doe je dat niet, dan krijg je kinderen die steeds moeilijker mee kunnen komen in het bewegings- en sportonderwijs…

Uniek beweegprogramma bij SCO

De Reuzenpanda’s is voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Voor deze groep kinderen hebben we een uniek bewegingsprogramma. Met dit programma kan ieder kind uiteenlopende sporten zoals o.a. korfbal, voetbal, atletiek, hockey, volleybal en basketbal beoefenen. De kinderen trainen één keer in de week, zodat dit goed te combineren is met andere sport, bijvoorbeeld zwemles. De Reuzenpanda’s doen ook automatisch mee met andere leuke activiteiten van de club zoals spelen bij Monkeytown, meelopen met de line-up van SCO 1 in een volle sporthal, gezellig samen eten bij het kerstdiner. Dat hoort er allemaal bij.

Locatie

De basislocatie is het korfbalveld van SCO in Oldeholtpade, maar het kan soms voorkomen dat een training op een andere locatie is, bijvoorbeeld het strandje in de Lindewijk. In de winterperiode trainen de Reuzenpanda’s in de gymzaal bij basisschool De Striepe in Oldeholtpade. De trainingen worden wekelijks gegeven op vrijdag van 17.00-18.00 uur.

Gratis kennismaken

De beste indruk krijg je door je kind gewoon een keertje mee te laten doen. Is hij of zij 4 – 7 jaar? Kom dan eens langs en je kind kan dan gratis en vrijblijvend meedoen. Als ouder mag je er natuurlijk gewoon bij blijven.

Bel / WhatsApp of mail voor meer informatie:

Contactpersoon: Astrid Stelma
E-mail: sporten@kvsco.nl 
Telefoon: 06 – 46405523

Contributie

De contributie is € 4,- per training en wordt na afloop van het seizoen verrekend. De eerste maand is een proefmaand en is dus helemaal gratis!

Download hier het aanmeldformulier

Actie

Meld je aan en ontvang tijdelijk gratis een SCO bidon, een eigen shirt van de “Reuzenpanda’s” én een cadeaukaart ter waarde van €10,00! Met die tegoedbon kiest je kind dan eenvoudig zijn of haar eigen welkomstcadeau uit!

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR