Reuzenpanda’s

De basis van alle sporten is “multisport”

Eerst bewegen, dan sporten, dan specialiseren. Doe je dat niet, dan krijg je kinderen die steeds moeilijker mee kunnen komen in het bewegings- en sportonderwijs…

Uniek beweegprogramma bij SCO

De Reuzenpanda’s is voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Voor deze groep kinderen hebben we een uniek bewegingsprogramma. Met dit programma kan ieder kind uiteenlopende sporten zoals o.a. korfbal, voetbal, atletiek, hockey, volleybal en basketbal beoefenen. De kinderen trainen één keer in de week, zodat dit goed te combineren is met andere sport of bijvoorbeeld zwemles. De Reuzenpanda’s doen ook automatisch mee met andere leuke activiteiten van de club zoals spelen bij Monkeytown, meelopen met de line-up van SCO 1 in een volle sporthal, gezellig samen eten bij het kerstdiner. Dat hoort er allemaal bij.

Locatie

De basislocatie is het korfbalveld van SCO in Oldeholtpade, maar het kan soms voorkomen dat een training op een andere locatie is, bijvoorbeeld het strandje in de Lindewijk. In de winterperiode trainen de Reuzenpanda’s in de gymzaal bij basisschool De Striepe in Oldeholtpade. De trainingen worden wekelijks gegeven op dinsdag van 16.00 – 17.00 uur.

Gratis kennismaken

De beste indruk krijg je door je kind gewoon een keertje mee te laten doen. Is hij of zij 4 – 7 jaar? Kom dan eens langs en je kind kan dan gratis en vrijblijvend meedoen. Als ouder mag je er natuurlijk gewoon bij blijven.

Bel / WhatsApp of mail voor meer informatie:
Contactpersoon: Roland Oostra
E-mail: sporten@kvsco.nl 
Telefoon:06 – 25 15 89 14

Wil je meer foto’s of video’s bekijken van onze Reuzenpanda’s, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van de SCO Reuzenpanda’s en Kangoeroes

Contributie
De contributie is € 9,50 per maand en wordt per kwartaal vooraf automatisch geïnd. De eerste maand is een proefmaand en is dus helemaal gratis!

Actie
Meld je aan en ontvang tijdelijk een welkomstcadeau én een eigen shirt van de “Reuzenpanda’s”!

Aanmelden
Aanmelden voor de Reuzenpanda’s doe je eenvoudig door het “leden aanmeldingsformulier” op de pagina LID WORDEN in te vullen.

Ben je al lid en maak je iemand anders ook lid van de reuzenpanda’s, dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van € 10,00! Met deze cadeaubon kiest je kind dan eenvoudig zijn of haar eigen cadeau uit!

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR