Welkom in ‘De Speul-Tuun’!

Welkom in ‘De Speul-Tuun’!

Welkom in ‘De Speul-Tuun’! 863 648 K.V. SCO

Thuis is je klaslokaal geworden. Ook het korfbalveld heb je misschien al gerealiseerd in je achtertuin. In deze bijzondere situatie is naar school, werk en sport gaan even geen optie. Maar vervelend hoeft dat niet te zijn.

Bijna dagelijks kun jij je vermaken met leuke, sportieve en creatieve oefeningen, spellen, weetjes via de SCO website en social media. Speciaal daarvoor hebben wij op onze website een digitale speelplaats ontwikkeld, “De Speul-Tuun”. Een alternatieve speelplek voor ons Sportcomplex “De Hoolt-Tuun”.

  • Op iedere maandag starten de week met het delen van de wekelijkse challenge van NLkorfbal op Facebook en Instagram. Begin je week dus goed en doe mee met deze sportieve challenge.
  • Op dinsdag kun je je hersenen laten kraken in “Train je Brain”. Op de SCOwebsite in “De Speul-tuun” vind je leuke puzzels, opdrachten en mogelijk binnenkort zelfs een echte SCO-quiz.
  • Tijdens de break van de werk/schoolweek (woensdag) gooien we de bal naar elkaar over en kom je meer te weten over onze leden. Lees het in “Ik gooi de bal naar…”
  • Vrijdags knallen De Speul-tuun in met “Stay fit with Ray”. Ray Bouwman zorgt dan voor sportieve oefeningen voor alle jeugdcategorieën. Elke vrijdag staan er links naar nieuwe filmpjes in “De Speul-tuun”. Bekijk ook alle filmpjes op het Youtube-kanaal ‘Stay fit with Ray’.
  • De zaterdag staat in het teken van vroeger. Dan plaatsen we namelijk oude foto’s op Facebook en Instagram.
  • Op zondag sluiten we de week af met het delen op social media van de wekelijkse sportieve challenges van Leon Braumstahl, assistent bondscoach van TeamNL.

Volg jij ons nog niet op Facebook of Instagram? Zoek SCO dan op via @kvsco en volg ons ook. Voor de Kangoeroes en Reuzenpanda’s is een aparte Facebookpagina ‘KangoeroeKlup / Reuzenpanda’s’. Hierop worden ook veel leuke spelletjes en sportieve oefeningen geplaatst.

Wil jij alles nog eens terugkijken op een moment wanneer jou dat uitkomt? Kijk dan op onze site op de pagina “De Speul-Tuun”(onder “Evenementen”). Kijk dus snel op: https://kvsco.nl/evenementen/de-speul-tuun/