Bezig met een grote voorjaarsschoonmaak? Bewaar het oud ijzer voor SCO

Bezig met een grote voorjaarsschoonmaak? Bewaar het oud ijzer voor SCO

Bezig met een grote voorjaarsschoonmaak? Bewaar het oud ijzer voor SCO 573 323 K.V. SCO

Deze bijzondere periode, waarin u waarschijnlijk meer thuis bent, is een ideaal moment voor een grote schoonmaak en opruimbeurt in- en om uw huis. Bent u aan het opruimen en heeft u oud ijzer of metaal houdend materiaal zoals o.a. autowrakken fietsen, witgoedapparatuur, elektronische apparaten etc.? Bewaar dit dan nog even voor SCO.

Zaterdag 2 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseert SCO een oud ijzer ochtend. Op het sportcomplex kunt u dan het oud ijzer inleveren. U rijd naar het sportcomplex van SCO, stopt bij de oud ijzer container en terwijl u wacht in de auto pakken wij het oud ijzer uit uw auto of van uw kar en doen het oud ijzer in de container. Op deze manier houden we ons aan de corona-maatregelen.

Heeft u geen mogelijkheid om het oud ijzer te brengen? Geen probleem. Wij komen graag bij u langs om het op te halen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken? Neem dan contact op met Johan Postma via mail: ipodejo@hotmail.com. Uiteraard zorgen wij er dan ook voor dat wij ons houden aan de corona-maatregelen.

Adres Sportcomplex SCO: Hoofdweg 211a Oldeholtpade.

LET OP !!! Rubber zoals autobanden mag niet worden ingeleverd.