Tijdelijke actie… GRATIS BAL!

Tijdelijke actie… GRATIS BAL!

Tijdelijke actie… GRATIS BAL! 863 648 K.V. SCO

Als club vinden wij het belangrijk dat de aanwas van nieuwe jeugdleden op een goed niveau blijft. Een vriendje van school of uit de buurt meenemen en de mogelijkheid van gratis proeftrainingen bestaat daarom al enige tijd. Op die manier kunnen veel kinderen namelijk op een laagdrempelige wijze kennis maken met SCO. Daarnaast geven we met onze unieke “lid maakt lid” actie al geruime tijd cadeaubonnen en bidons weg. Daar komt nu tijdelijk als EXTRA bij dat ieder lid die een nieuw jeugdlid aanbrengt ook nog een unieke korfbal cadeau krijgt.

Zo heeft Lotte onlangs Stan lid gemaakt van SCO. Lotte kreeg daarom een cadeaubon en Stan de bidon. Lotte kreeg daarnaast als eerste ook nog een gratis bal. Wat een super actie! En welkom Stan, heel veel korfbal plezier toegewenst bij SCO!

Ieder lid kan aan deze actie deelnemen, dus vertel  net als Lotte aan iedereen over jouw mooie club, want het aantal gratis ballen is beperkt….