De speul-tuun

Online sport en spel pagina

De kans bestaat dat je in deze bijzondere tijd niet zo heel veel te doen hebt. Helaas ook geen trainingen en geen wedstrijden, maar stilzitten? Echt niet! Tenminste, als het aan ons ligt. Wij hebben een online sport en spel pagina gemaakt om jullie scherp en in beweging te houden.

Op deze pagina genaamd “De speul-tuun” (de digitale speelplaats van ons sportcomplex “De Hoolt-tuun”), wordt regelmatig materiaal geplaats zoals spellen, hoofdbrekers en challenges, waaronder filmpjes met beweegchallenges, waar iedereen aan mee kan doen: kinderen, jongeren en ouders. Hou deze pagina dus goed in de gaten.

Veel plezier!

TRAIN JE BRAIN

SCO Quiz

Deze week in Train je Brain een SCO Quiz. Deze quiz speel je op onze Instagram-pagina.
Volg je ons nog niet op Instagram, zoek naar: kvsco en volg de club ook via Instagram.

Hoeveel vragen heb jij goed ?
Veel plezier en succes!

Ps. Deze quiz staat in “mijn verhaal” van onze Instagram pagina. Instagram Mijn verhaal (Story) blijft slechts 24 uur zichtbaar. Dat betekent dat deze quiz slechts 1 dag in één story zichtbaar is. Aan het einde van de dag verdwijnt de quiz dus automatisch en is deze dus niet meer op de link te vinden. Geen paniek, want binnenkort plaatsen we gewoon weer een nieuwe quiz!

Lekker bewegen vanuit je eigen huis met de beweegchallenge “Stay fit with Ray”. Een sportieve uitdaging om samen in beweging te blijven.

STAY FIT WITH RAY

Dit is week 3 van ‘stay fit with Ray’, met deze week geen oefeningen, maar een echte challenge. Bekijk het nieuwste filmpje dat Ray heeft gemaakt en wie weet ben jij volgende week de winnaar van een hele leuke prijs.

Zet jouw filmpje met je mooiste goal of een gave oefening voor donderdag 30 april as. als de reactie op dit bericht op Facebook en of Instagram, want Ray maakt volgende week vrijdag (1 mei) de winnaar bekend.

Volg “Stay fit with Ray” op deze pagina, Facebook en Instagram en beweeg mee met onze selectie speler Ray!

Klik hiernaast op de challenge van week 3
Veel succes!

Vandaag een echt korfbalganzenbordspel.

TRAIN JE BRAIN

Dit spel kan je spelen met max. 6 spelers, vanaf de leeftijd van 3 á 4 jaar. Het bord waar de pionnen op moeten komen te staan vind je hiernaast door op de afbeelding van het bord te klikken. Deze pdf kan je uitprinten (in kleur). Je benoemt 1 leider in het spel die verantwoordelijk is voor de vragen/opdrachten. Alle benodigdheden voor het spel staan in de pdf “Spelregels en opdrachten SCO Ganzenbord “. Klik op de afbeelding “spelregels en opdrachten” en print ook deze pdf uit, want hierin staan ook de vragen / opdrachten. LET OP ! Het is belangrijk dat de deelnemers de vragen (vooraf) niet te zien krijgen. Alleen de leider van het spel beheert de vragen en de opdrachten!

De vragen zijn in 3 categorieën onderverdeeld en te herkennen aan het blauwe hersenplaatje met gewichtheffer = train your brain

  • Makkelijke vragen (3 tot 6 jaar)
  • Middelmatige vragen (6 tot 11 jaar)
  • Moeilijke vragen (12 en ouder)

Wie wordt de winnaar van de speciale SCO ganzenbord editie en kan alvast met Ray gaan trainen? We wensen jullie heel veel sport- en speelplezier! 

Deel ook je korfbalganzenbord avonturen met SCO! Stuur je foto naar communicatie@kvsco.nl of deel je foto’s op Facebook en/of insta en tag kvsco er in!

Lekker bewegen vanuit je eigen huis met de beweegchallenge “Stay fit with Ray”. Een sportieve uitdaging om samen in beweging te blijven.

STAY FIT WITH RAY

Dit is week 2 met opnieuw verschillende beweegspellen, balcontrole oefeningen en core stability trainingen, die je kunt doen met het hele gezin. Vraag ook  je ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s om mee te meedoen, want iedereen kan mee doen!

Volg “Stay fit with Ray” op deze pagina, Facebook en Instagram en beweeg mee met onze selectie speler Ray!

Klik hiernaast op jouw beweegchallenge

Veel succes!

TRAIN JE BRAIN

🎨 KLEURWEDSTRIJD  🎨

We hebben weer een leuke TRAIN JE BRAIN activiteit 🧠. Wil jij een mooie prijs winnen? Doen dan mee met onze kleurplaat wedstrijd.

Wat moet je doen?

Hiernaast vinden jullie deze week een k.v. SCO kleurplaat. Klik op de afbeelding en print hem uit. Is deze af? Maak een foto en stuur deze naar Inge 06-21247379, graag even je naam en in welk team je zit erbij vermelden.

Insturen kan t/m zaterdag 25 april. Maandag 27 april maken wij de winnaars bekend. 🏆

En vergeet niet om je mooie kleurplaat op te sturen naar je opa/oma, oom/tante, of wie dan ook! Zij ontvangen in deze lastige tijd graag een mooie tekening.    🎨  👴🏻 👵🏻

SUCCES

Lekker bewegen kan ook vanuit huis. We zijn bij SCO namelijk met een beweegchallenge begonnen. Een sportieve uitdaging om samen in beweging te blijven.

STAY FIT WITH RAY

Elk week plaatsen we hier nieuwe instructiefilmpjes met verschillende beweegchallenges. Allerlei beweegspellen en core stability trainingen, die je kunt doen met het hele gezin. Want weet je wat nou zo leuk is? Ook ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kunnen deze challenges meedoen.

Volg “Stay fit with Ray” op deze pagina, Facebook en Instagram en beweeg mee met onze selectie speler Ray!

Klik hiernaast op jouw beweegchallenge

TRAIN JE BRAIN

Vanaf deze week de aftrap waarin we wekelijks puzzels, kleurplaten, quizzen en ander tijdverdrijf met jullie delen. Dus zit je je thuis te vervelen? Doe mee aan een challenge, ga kleuren, puzzelen of bekijk nog eens mooie wedstrijden op YouTube.
En er komt meer. Dus houd social media (Facebook & Instagram) en deze pagina goed in de gaten!

Hiernaast vinden jullie deze week een echte k.v. SCO woordzoeker.

Klik op de afbeelding en print hem uit.