Livescore Livestream

co-sponsor

Maatman Adviseurs en Accountants is gevestigd in Wolvega en staat met een team van 16 gedreven mannen en vrouwen zowel ondernemers als particulieren bij in raad en daad, voornamelijk op financieel/fiscaal gebied. Zij streven een gezonde bedrijfscultuur en succesvolle bedrijfsvoering na. Dit doen zij ‘net even anders’, onder andere door op een betrokken manier, met veel empathie, haar klanten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak vooruit te willen helpen en in te zetten op duurzaam ondernemen en een duurzame relatie met haar klanten.

De organisatie is dé adviseur en vertrouwenspersoon voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in Friesland. Ze stellen financiële rapportages voor je op en kennen alle fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Daarnaast ondersteunt men de  ondernemer bij het bepalen van beleid en geven ze de financiële, fiscale én persoonlijke consequenties van het beleid overzichtelijk weer. Daarin zijn ze volwaardig sparringpartner en zeker geen ‘jaknikkers’.

 

Maatman Adviseurs en Accountants kun je uiteraard ook raadplegen voor traditionele accountancy gerelateerde werkzaamheden, zoals – liefst zo up-to-date mogelijk – verwerking van administraties, financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging etc. Hierbij voorzien de medewerkers je graag van fiscale, economische, sociale en fiscaal juridische adviezen. Daarnaast biedt het kantoor hulp aan veel van zijn klanten met bijvoorbeeld managementondersteuning of advisering bij automatiseringsvraagstukken.

Over Schilders van Staal
Menig huiseigenaar herkent het, schilderwerk dat keer op keer wordt uitgesteld. Schilderen is een tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door. Maar juist goed onderhouden schilderwerk zorgt voor het behoud van uw woning. De schilders van Staal zorgen ervoor dat uw woning binnen afzienbare tijd weer strak in de lak zit.

Schilders van Staal komt graag bij u langs om de staat van het schilderwerk te inspecteren en u duidelijke adviezen te geven. Vervolgens maken zij voor u een passende offerte zonder dat daaraan kosten zijn verbonden. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende inspectie door Staal Meesterschilders.

Gaasterlandlaan 88
8443 CN Heerenveen
T. 0513 - 63 15 16
E. info@schildersvanstaal.nl

Website realisatie: HelderHoogeveen.com