Geslaagd voetbaltoernooi voor VTVNVV

Geslaagd voetbaltoernooi voor VTVNVV

Geslaagd voetbaltoernooi voor VTVNVV 863 648 K.V. SCO

Afgelopen vrijdag 28 juni vond het jaarlijkse Voetbaltoernooi voor Niet-Voetbal Verenigingen (VTNVV) plaats bij SCO. Het evenement was opnieuw een groot succes, mede dankzij het mooie weer dat de hele avond aanhield. De sportieve spirit van alle deelnemers zorgden voor een geweldige sfeer op en naast het veld. De finale, die volgde op de competitie van de verschillende poules, werd bij de dames gewonnen door team “3 keer is scheepsrecht”. Bij de heren werd team “FC Gehaktbal” eerste.

Na een avond vol competitie en plezier werd de dag afgesloten met een gezellige afterparty. De muziek en de gezelligheid maakten het feest compleet. We willen alle deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen jullie dan weer te mogen verwelkomen!

Karen van “Foto van Kaatje” heeft de hele avond foto’s gemaakt. De foto’s zijn te zien via deze link naar het  “fotoalbum VTVNVV 2024