Rabobank steunt jonge sporters met € 125 voor hun sportlidmaatschap!

Rabobank steunt jonge sporters met € 125 voor hun sportlidmaatschap!

Rabobank steunt jonge sporters met € 125 voor hun sportlidmaatschap! 863 648 K.V. SCO

We hebben geweldig nieuws voor onze leden in de leeftijd van 10 tot 20 jaar! De Rabobank geeft jonge sporters namelijk eenmalig € 125 om hun sportlidmaatschap te betalen. Dit betekent dat veel leden hiermee een jaar lang helemaal gratis kunnen sporten. SCO voldoet als vereniging aan de vereisten voor deze actie.

De actie:
Het is een tijdelijke actie ter ere van het 125-jarig bestaan van de Rabobank. Heb je een Rabobank betaal- of spaarrekening en ben je tussen de 18 en 20 jaar, of heb je kinderen in de leeftijd tussen de 10 en 17 jaar? Dan kom je in aanmerking voor het € 125 Rabo SportCadeau! Onder bepaalde voorwaarden geldt dit ook voor een nieuw te openen Rabobank rekening.

Hoe werkt het?
Heb je een Rabobank rekening en val je binnen de genoemde leeftijdsgroepen? Vraag dan voor 1 augustus 2024 het Rabo SportCadeau aan. Ga naar de Rabo App of log in op Rabo Online Bankieren. Kies onder “Producten” voor de Rabo Sportactie en volg de instructies.Ben je nog geen lid van SCO maar heb je wel een Rabobank rekening? Word dan nu lid van SCO en kom ook in aanmerking voor die € 125,-! (meer info via sporten@kvsco.nl)

Waarom deze actie?
Rabobank steunt al jaren sportverenigingen zoals SCO, die zijn aangesloten bij het NOC*NSF, omdat sport verbindt en waardevolle vriendschappen oplevert. Met de Rabo Sportactie willen ze jonge sporters extra ondersteunen.

Mis deze kans niet!
Vier samen 125 jaar Rabobank! Ga naar: www.rabobank.nl/particulieren/sportactie. Bekijk de actievoorwaarden en check of jij of je kind in aanmerking komt voor deze geweldige kans om je sportlidmaatschap te financieren.