WKS-Ontwikkel Trainingen

WKS-Ontwikkel Trainingen

WKS-Ontwikkel Trainingen 863 648 K.V. SCO

De afgelopen periode heeft de Commissie Technische Zaken (CTZ) van WKS aangekondigd dat zij driemaal met succes Ontwikkel Trainingen hebben georganiseerd in samenwerking met korfbaltrainers Edward Jonkman, Aegle Frieswijk en Bauke de Vries. Deze trainingen hebben veel enthousiasme en betrokkenheid van de spelers gegenereerd.

Met drie boeiende sessies achter de rug, kondigt WKS nu aan dat er nog drie Ontwikkel Trainingen op de planning staan in de Olde Steense in Wolvega. Deze trainingen, onder leiding van ervaren trainers, zijn bedoeld om de korfbalvaardigheden van de spelers te verbeteren en specifieke thema’s te behandelen.

Data en thema’s voor de komende trainingen:

25 februari:
A & B teams van 8.30 tot 9.30 uur
C teams van 9.30 tot 10.30 uur
Onder leiding van Arjan Kreeft
*Thema: “Vrij spelen”

10 maart:
C teams van 9.00 tot 10.30 uur
A & B teams van 10.30 tot 12.00 uur
Onder leiding van Wiebe Huitema en Peter Tolsma
*Thema: “Passing en schieten uit beweging”

24 maart:
A & B teams van 9.00 tot 10.30 uur
C teams van 10.30 tot 12.00 uur
Onder leiding van Hillebrand Diever
*Thema: “Verdedigen”

Deze Ontwikkel Trainingen hebben al veel belangstelling getrokken, maar er is nog ruimte voor degenen die nog niet hebben deelgenomen. Ook korfballers van deze leeftijdsgroep die geen lid zijn van WKS zijn van harte welkom. Je kunt je hiervoor aanmelden bij je eigen trainer. Alle kaderleden van WKS, inclusief die van de E-F-KG, en ouders van de kinderen zijn uitgenodigd om de trainingen bij te wonen en plaats te nemen op de tribune.

Na de zaalcompetitie zullen deze trainingen een vervolg krijgen op locaties in Noordwolde, Steggerda en De Hoeve, waar ook de kinderen van de D-categorie zich kunnen aansluiten. WKS ziet uit naar een verdere ontwikkeling van de korfbaltalenten.