Welkom Viggo!

Welkom Viggo!

Welkom Viggo! 863 648 K.V. SCO

Noor Vogelsang van het SCO E3-team heeft opnieuw haar enthousiasme voor de club laten zien door Viggo Veenstra als nieuw lid te aan te melden bij SCO. Dit is niet de eerste keer dat Noor haar vrienden aanmoedigt om zich bij onze korfbalfamilie aan te sluiten, en haar inzet wordt beloond!

Als blijk van waardering voor haar inzet heeft Noor een bal en een cadeaubon ontvangen. Viggo heeft als nieuw lid een speciale goodie van SCO ontvangen: een trendy Dopper die hem zal vergezellen tijdens zijn korfbalavonturen. Viggo zal de aankomende periode in de zaal gaan trainen, voordat hij zijn debuut maakt in de wedstrijd op het veld. Welkom Viggo. Wij wensen je veel korfbalplezier toe bij SCO!

We roepen ook andere leden op om het voorbeeld van Noor te volgen en vriendjes of vriendinnetjes aan te moedigen om lid te worden. Voor elke succesvolle aanmelding ontvangt niet alleen het bestaande lid een cadeaubon en een gave bal, maar ook het nieuwe lid wordt beloond met een leuke attentie.

Wil jij ook je vriendjes of vriendinnetjes betrekken bij deze leuke sport? Neem contact op via sporten@kvsco.nl voor meer informatie. Samen maken we korfbal bij SCO nog leuker en gezelliger.