Appeltje van Poiesz

Appeltje van Poiesz

Appeltje van Poiesz 863 648 K.V. SCO

Poiesz supermarkten viert hun 100-jarig bestaan en wil graag iets terugdoen voor de samenleving in het Noorden. SCO neemt deel aan dit initiatief door mee te doen aan de Jeugd Sponsor Actie! Als onderdeel van de viering krijgt onze vereniging maar liefst 100 gratis appels, het zogenaamde “appeltje van Poiesz”! 🍏💯 Een gezonde traktatie tijdens de Jeugd Sponsor Actieperiode!

Vandaag hebben we al een voorproefje gehad, want tijdens de ontwikkeltrainingen van de jeugdclinic in sporthal de Steense werden de appeltjes van Poiesz uitgedeeld aan onze enthousiaste deelnemers. Bedankt, Poiesz, voor deze smakelijke en gezonde actie!

Laten we samen genieten van deze traktatie en meedoen aan de Jeugd Sponsor Actie om SCO te ondersteunen.