Uitnodiging voor NL Doet bij SCO

Uitnodiging voor NL Doet bij SCO

Uitnodiging voor NL Doet bij SCO 863 648 K.V. SCO

Beste korfbalvrienden en -vriendinnen,

Op zaterdag 16 maart staat NL Doet weer voor de deur en natuurlijk doet SCO hier weer aan mee! We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met diverse klusjes, zowel binnen als buiten op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade. Zowel dames als heren zijn van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag te helpen of een ochtend of middag beschikbaar te zijn.

We starten de dag om 9.00 uur met een lekker kop koffie (of thee) om energiek aan de slag te gaan. Tijdens de pauze om 12.00 uur staat er lekkere soep en broodjes voor jullie klaar, zodat we gezamenlijk kunnen genieten van een welverdiende rustpauze. De werkzaamheden eindigen om 15.00 uur, waarna we gezellig samen kunnen napraten tijdens de nazit.

Wil jij je steentje bijdragen en een gezellige dag beleven vol saamhorigheid en voldoening? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar ipodejo@hotmail.com. Samen maken we er een geslaagde NL Doet-dag van!

Help je mee?

Met sportieve groeten,
Het team van de SCO beheers commissie