Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 863 648 K.V. SCO

De Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz gaat vanaf morgen (maandag 12 februari) weer van start en SCO doet dit jaar weer mee!! Dit betekent dat onze club weer de kans krijgt om een aanzienlijk geldbedrag binnen te halen.

Je kan meedoen door simpelweg je boodschappen te doen bij Poiesz en de munten die je ontvangt te deponeren in de SCO-koker bij de ingang van de Poiesz supermarkt in Wolvega. Voor elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een munt en daarnaast zijn er wekelijks sponsorproducten en speciale aanbiedingen waarmee je extra munten kunt scoren. Houd daarvoor de Poiesz-folder en onze social media kanalen in de gaten!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten er in de koker van SCO worden gestopt, hoe meer sponsorgeld Poiesz supermarkten aan het einde van de actie uitkeert aan SCO. De opbrengst van deze actie is specifiek bestemd voor de aanschaf van spelmateriaal voor de jeugd binnen onze vereniging.

Deze Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024 bij Poiesz supermarkten en ondersteunt onze club. Laten we daarom samen SCO ondersteunen – elke munt telt!