Nieuwe teamfoto’s SCO selectie in de nieuwe kledinglijn

Nieuwe teamfoto’s SCO selectie in de nieuwe kledinglijn

Nieuwe teamfoto’s SCO selectie in de nieuwe kledinglijn 863 648 K.V. SCO

Onlangs is de nieuwe SCO kledinglijn geïntroduceerd. Dankzij de ondersteuning van hoofdsponsor European Aerosols en co-sponsoren Arbo Anders en Fysio Wolvega-Gorredijk, spelen alle teams, inclusief de selectiespelers nu in een gloednieuwe kledinglijn. Afgelopen week zijn er nieuwe professionele teamfoto’s van de SCO selectie gemaakt.

In Sporthal de Steense legde Karen van “Foto van Kaatje” op deskundige wijze de teamfoto’s vast tijdens de fotosessie. De nieuwe teamfoto’s stralen niet alleen teamgeest en vastberadenheid uit, maar laten ook de nieuwe kledinglijn op een prachtige manier zien.

SCO wil graag nogmaals haar dank uitspreken aan European Aerosols, Arbo Anders en Fysio Wolvega-Gorredijk voor hun steun. Deze partnerschappen dragen bij aan de groei en bloei van onze club.