Welkom Rosalyn

Welkom Rosalyn

Welkom Rosalyn 863 648 K.V. SCO

We verwelkomen wederom een nieuw lid. Rosalyn Peters is lid geworden van SCO, dankzij de inzet van Tess Woudstra (team SCO F1) die zelf nu voor het tweede seizoen korfbalt bij SCO. Na een aantal proeftrainingen heeft Rosalyn besloten om officieel lid te worden.

Tess ontving als dank voor haar actieve rol in het werven van nieuw talent niet alleen een bal, maar ook een cadeaubon. Rosalyn werd eveneens in de watten gelegd met een SCO goodiebag als welkomstgeschenk.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen als gevolg van de ledenwerf acties, hebben we nu zelfs een nieuw F-team (F4) . Aanstaande zaterdag maakt Rosalyn haar debuut in dit F4-team tijdens hun eerste (gewennings)toernooi. De hele club kijkt uit naar haar bijdrage en wenst haar veel succes!

Tess Woudstra (rechts) samen met haar klasgenootje en nieuw SCO lid Rosalyn Peters