Nieuwe leden!

Nieuwe leden!

Nieuwe leden! 863 648 K.V. SCO

Door onze unieke ledenacties verwelkomen we bij SCO weer twee enthousiaste nieuwe leden. Deze keer dankzij de sprankelende inzet van Ise Hoogenkamp (team WKS C2). Zij heeft niet alleen haar neefje Gijs Simmelink succesvol aangemeld via de Clubplan ledenactie, maar ze heeft nu ook haar buurmeisje Lizz Pesman geïntroduceerd bij SCO!

Gijs Simmelink is inmiddels lid geworden van de KangoeroeKlup, waar hij zich prima vermaakt met zijn leeftijdgenootjes. Als beloning ontving Gijs niet alleen een warm welkom, maar ook een prachtige SCO-dopper. Ise zelf werd eveneens beloond voor haar inzet, met een eigen SCO-dopper.

Lizz Pesman, ook aangemeld door Ise, maar dan via de reguliere lid maakt lid actie, ontving als nieuw lid een gevulde goodiebag als welkomstgeschenk. Ise kreeg deze keer een cadeaubon én een gloednieuwe bal. We wensen Lizz veel korfbalplezier en veel succes toe tijdens haar eerste toernooi, dat aankomende zaterdag plaatsvindt!

Ise Hoogenkamp toont daarnaast ook haar maatschappelijke betrokkenheid. Ze heeft haar verkregen bal namelijk geschonken aan de Tuindorpschool. De symbolische overdracht vond plaats in aanwezigheid van de directeur, Hanneke Bruinenberg. Ise overhandigde de bal met een grote glimlach, en de school is enorm dankbaar voor dit mooie gebaar. Een prachtige actie van Ise, die laat zien dat sportiviteit en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan bij SCO.

Namens SCO: Gijs, Lizz, veel plezier en succes bij onze vereniging! En natuurlijk een speciale dank aan Ise voor haar inzet en mooie gebaar richting de Tuindorpschool.

Op de linker foto staat Ise met Lizz en Gijs. Op de foto rechts zie je Ise met de directeur van de Tuindorp school, Hanneke Bruinenberg. Ise overhandigd haar de bal