SCO ontvangt bijdrage van RABO Coöperatie Fonds

SCO ontvangt bijdrage van RABO Coöperatie Fonds

SCO ontvangt bijdrage van RABO Coöperatie Fonds 863 648 K.V. SCO

Bij korfbalvereniging SCO zetten we grote stappen richting verduurzaming. Tijdens de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld is bewust gekozen voor schijnwerpers met LED-armaturen. In de accommodatie is recentelijk de verouderde TL-verlichting vervangen door energiezuinige LED-verlichting, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de stroomkosten.

Om volledig zelfvoorzienend te worden in de stroomvoorziening, is de installatie van zonnepanelen van essentieel belang. Er is al onderzoek verricht naar de benodigde stappen en de kosten hiervan. Het plan is om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Om dit financieel mogelijk te maken, is er subsidie aangevraagd bij verschillende instanties. De aanvraag bij het RABO Coöperatie Fonds is positief beoordeeld.

Saskia Kooi, medewerkster van de Rabobank, overhandigde op maandagochtend persoonlijk een cheque aan de heren van de SCO beheercommissie. Zij mochten een cheque ter waarde van € 7.500,- in ontvangst nemen. Hierbij willen we de Rabobank hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons verduurzamingsproject.

Saskia Kooi (Rabobank), overhandigd de cheque aan de Johan Postma (SCO beheercommissie)