Laatste dagen van de Ledenactie! Doe Mee en Win!

Laatste dagen van de Ledenactie! Doe Mee en Win!

Laatste dagen van de Ledenactie! Doe Mee en Win! 863 648 K.V. SCO

We staan op het punt de eindstreep te bereiken, want dinsdag 21 november as. sluit onze geweldige ledenwerfactie! Het is nu tijd voor een eindsprintje, dus laten we samen nog één keer knallen en de actie naar nieuwe hoogten tillen!

We begrijpen dat het leven soms hectisch is en dat niet iedereen al heeft kunnen profiteren van deze geweldige kans. Dus, laten we nog eenmaal de kracht van herhaling gebruiken en deze actie in de schijnwerpers zetten!

Hoe kun je nog meedoen?
Deel de ledenactie nog één keer! Of het nu gaat om Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp-groepen of zelfs ouderwetse mond-tot-mondreclame – elke share maakt een verschil! Ken je iemand die nog twijfelt? Tag ze in dit bericht! Laten we hen aanmoedigen om de sprong te wagen en zich aan te melden voor een vrijblijvende proeftraining bij SCO/European Aerosols.

Degene die een aanmeldingen doet via de ledenactiepagina ontvangt samen met degene die aangemeld is, een speciale beloning als blijk van onze dank. Laten we samen streven naar een laatste explosie van nieuwe leden en de club laten groeien! #SCOLedenactie

Link: https://ledenactie.nl/kvsco