Leden nieuws: welkom Nikitha!

Leden nieuws: welkom Nikitha!

Leden nieuws: welkom Nikitha! 863 648 K.V. SCO

Destiny en Nikitha

Nikitha Pluer heeft haar zus Destiny lid gemaakt van onze geweldige SportAnders groep. Hierdoor beleven ze nu samen wekelijks een geweldige tijd bij SportAnders, vol plezier en energie.

Destiny werd als nieuwe lid verwend met een te gekke goodie bag, gevuld met leuke verrassingen. En als dank voor haar enthousiasme en inzet, ontving Nikitha een cadeaubon én een nieuwe bal. De lach op hun gezichten zegt genoeg – samen sporten is fantastisch! Beide dan ook heel veel sportplezier toegewenst bij SportAnders! #SportAnders #SamenSportenIsLeuk #HappySisters 💕

SportAnders
Bij SportAnders hebben we een ruime ervaring in sportieve activiteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar met een specifieke hulpvraag. Aanpassingen voor jongere of oudere kinderen zijn echter mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website van KV SCO: https://kvsco.nl/kids/sportanders of neem voor meer informatie contact op via sporten@kvsco.nl .

Ledenactie
Samen sporten is zoals je ook hier weer ziet het allerleukste, maar daarvoor hebben we genoeg leden nodig. Net als Nikitha komen we daarom gezamenlijk in actie en nodigen we iedereen die nog geen lid is uit voor een proeftraining.

Help jij mee? Ken je iemand uit de buurt die nog niet bij ons sport? Denk aan buren, vrienden, klasgenoten, familieleden of collega’s. Stuur ze de onderstaande link door, en als ze zich aanmelden via jou, maken jullie allebei kans op een geweldige welkomstprijs!

🔗 Aanmelden kan via deze link: https://www.ledenactie.nl/kvsco

Samen in actie tot en met dinsdag 21 november! Laten we met z’n allen laten zien wat voor een geweldige club wij zijn!