Verfrissende activiteiten in het vooruitzicht!

Verfrissende activiteiten in het vooruitzicht!

Verfrissende activiteiten in het vooruitzicht! 863 648 K.V. SCO

Het is tijd om de activiteiten binnen SCO in een nieuw jasje te steken! Dit jaar slaan we een andere weg in en zullen we geen traditioneel kerstdiner organiseren. Desondanks blijven we vol enthousiasme bezig met het plannen van diverse activiteiten, zowel voor de gehele vereniging als voor specifieke doelgroepen.

Op zondag 7 januari trappen we het nieuwe jaar af met een sprankelende Nieuwjaarsbrunch, speciaal voor Sport Anders, Korfbal Anders, en de F t/m B jeugd. Ook de selectie sluit gezellig aan bij deze feestelijke gelegenheid. De brunch begint om 11:30 uur en eindigt om 13:00 uur. Vergeet niet je aan te melden vóór 24 december via activiteiten@kvsco.nl – zo kunnen we zorgen voor een passende en gezellige start van het jaar.

Voor de Kangoeroes, A-junioren, senioren en overige leden hebben we in het nieuwe jaar een scala aan andere leuke activiteiten in petto. Houd onze communicatiekanalen goed in de gaten voor updates en aankondigingen!

Met sportieve groeten,
De Activiteitencommissie & Kantinecommissie van SCO