Welkom bij SCO/European Aerosols, Elin! 

Welkom bij SCO/European Aerosols, Elin! 

Welkom bij SCO/European Aerosols, Elin!  863 648 K.V. SCO

Een hartelijke welkomstgroet aan het nieuwste lid, Elin de Vries, dankzij de geweldige inzet van onze enthousiaste speelster Storm Bijlsma van WKS D3! Storm heeft haar nichtje Elin namelijk geïntroduceerd bij SCO/European Aerosols! Elin is daardoor nu officieel lid van onze korfbalfamilie en wij zijn ontzettend blij je te verwelkomen.

Als dank heeft Storm een prachtige bal ontvangen en een cadeaubon van €10. En Elin heeft speciaal voor haar als nieuw lid, een SCO-tas vol met leuke verrassingen gekregen. Elin begint haar avontuur bij de f-jes, waar ze de kunst van het korfballen zal ontdekken.

We wensen beide nichtjes enorm veel plezier en succes tijdens hun korfbalreis!

Ledenwerfactie alert!
Aankomende weken houden we een speciale ledenwerfactie! Help ons mee met het uitnodigen van nieuwe leden. Het is heel eenvoudig: als jijzelf of iemand anders geïnteresseerd is om lid te worden, meld je aan via onze speciale actiepagina: KV SCO – Ledenactie. Ken je anderen die mogelijk interesse hebben in onze sport? Stuur hen dan de link van de actiepagina door! Als iemand zich aanmeldt via jouw doorverwijzing, maken jullie beiden kans op geweldige prijzen.

Met de steun van onze huidige leden hopen we talloze nieuwe gezichten te verwelkomen en de korfbalfamilie verder uit te breiden. Doe mee en laten we samen bouwen aan een nog geweldiger SCO/European Aerosols!

De Ledenactiepagina vind je hier: KV SCO – Ledenactie

Dank jullie wel voor jullie steun en enthousiasme in het verspreiden van de korfbalvreugde. Samen zijn we SCO!