Geslaagde MTB Halloweentocht

Geslaagde MTB Halloweentocht

Geslaagde MTB Halloweentocht 863 648 K.V. SCO

Op zaterdagavond 28 oktober verzamelden mountainbikeliefhebbers zich massaal op het sportcomplex van SCO in Oldeholtpade, voor een angstaanjagend spannende Halloween mountainbike tocht. De deelnemers genoten ook deze keer weer van een mix van opwinding en griezelig plezier, terwijl ze langs schimmen en door spookachtige decors fietsten.

Het was geweldig om zoveel mensen te zien samenkomen, om op een andere manier van het mountainbiken te genieten. De sfeer was fantastisch, en de organisatoren hebben opnieuw hun best gedaan om deze tocht speciaal te maken.

De avond werd uiteraard gezellig afgesloten met goede muziek van de DJ en lekkere drankjes, waardoor de deelnemers na afloop konden ontspannen en napraten over hun avonturen.

Met dank aan alle deelnemers en organisatoren die hebben bijgedragen aan het succes van dit griezelig leuke evenement! Tot volgende tocht!

Bekijk alle foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van de mountainbiketocht