Venen U15 triomfeert in de pre-challenge

Venen U15 triomfeert in de pre-challenge

Venen U15 triomfeert in de pre-challenge 863 648 K.V. SCO

Woensdag 25 oktober stond de pre-challenge U15 Noord in Nieuwehorne op het programma. Deze spannende voorronde bepaalt de speeldag voor de grote uitdaging tussen Kerst en Oud & Nieuw. Op 28 december nemen de drie beste teams uit verschillende regio’s het tegen elkaar op, terwijl de teams op de vierde, vijfde en zesde plaats, hun krachten bundelen op 30 december.

Het Venen U15-team begon met een gelijkspel, maar schitterde daarna door alle wedstrijden te winnen, met als klap op de vuurpijl een overwinning op het sterke Zaanstreek-team. Op 28 december staan er 7 wedstrijden op het programma voor het Venen U15-team, en dit alles zal plaatsvinden in het topsportcentrum in Rotterdam.

Een dikke pluim voor Maud en Daan van SCO, evenals Aniek, Cas en Iris van het WKS B-aspiranten-team. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! En laat 28 december een dag vol succes zijn.