Beleef de eerste thuiswedstrijd van SCO1 in het nieuwe veldseizoen!

Beleef de eerste thuiswedstrijd van SCO1 in het nieuwe veldseizoen!

Beleef de eerste thuiswedstrijd van SCO1 in het nieuwe veldseizoen! 863 648 K.V. SCO

As. zaterdag 16 september om 17:30 uur staat de allereerste thuiswedstrijd van het nieuwe veldseizoen gepland. Ons eerste team, SCO/European Aerosols 1, zal het opnemen tegen Sparta (Zw) 1. Een spannende wedstrijd om naar uit te kijken!

Wat deze dag nog specialer maakt, is dat Horeca Centrumplein Wolvega onze wedstrijdsponsor is. Hun steun maakt deze wedstrijd extra bijzonder. Stichting Centrumplein Wolvega is één van de initiatiefnemers van het Lindefestival. Hét feest van Wolvega, al jaren meer dan een dorpsfeest! Het Lindefestival wordt dit jaar georganiseerd van 21 t/m 23 september. Volg Lindefest voor alle verdere info met betrekking tot dit prachtige feest en houd de socials goed in de gaten!

Zaterdag om 16:00 uur kan je al genieten van de wedstrijd SCO/European Aerosols 2 tegen KV Heerenveen 3. We nodigen dan ook iedereen van harte uit om bij deze wedstrijden aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Je kan rekenen op spannende momenten, prachtige acties en een geweldige sfeer.

Dus kom zaterdag naar sportcomplex de Hoolt-Tuun om te juichen voor SCO/European Aerosols en om beide teams naar de overwinning te schreeuwen. Tot zaterdag!