Een wedstrijd die je niet mag missen!

Een wedstrijd die je niet mag missen!

Een wedstrijd die je niet mag missen! 863 648 K.V. SCO

As. dinsdag om 20:30 uur wordt de wedstrijd SCO/European Aerosols 1 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 gespeeld op sportcomplex de Hoolt-Tuun in Oldeholtpade. Het belooft een avond vol spanning en sensatie te worden, met twee topteams die alles zullen geven om de overwinning te behalen.

We zijn verheugd om Escape Room 058 uit Leeuwarden te verwelkomen als de wedstrijdsponsor voor deze bijzondere gelegenheid. Hun ondersteuning draagt bij aan het succes van deze wedstrijd en we zijn dan ook dankbaar voor hun betrokkenheid bij onze club. Escape Room 058 heeft maar één doel: de klant een onvergetelijke ervaring bezorgen. De escape rooms zijn daarmee uitermate geschikt voor families, vriendengroepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en voor alle anderen die de uitdaging aandurven. De lobby met bar completeert het geheel en zo zijn alle benodigde ingrediënten aanwezig voor een geslaagd uitje! Check de website voor meer info en volg @EscapeRoom058 om up to date te blijven!

Iedereen is van harte welkom om bij de wedstrijd te komen kijken en onze spelers aan te moedigen. Samen kunnen we een geweldige sfeer creëren en ons team naar het beste resultaat juichen. Laten we er samen een onvergetelijke avond van maken.

Dus noteer het in je agenda en zorg dat je erbij bent op sportcomplex de Hoolt-Tuun in Oldeholtpade. Samen genieten van een avond vol topkorfbal en de passie voor de sport. Tot dinsdag om 20:30 uur!