Stem ook op SCO met Rabo ClubSupport

Stem ook op SCO met Rabo ClubSupport

Stem ook op SCO met Rabo ClubSupport 863 648 K.V. SCO

SCO neemt opnieuw deel aan de Rabo ClubSupport-actie dit jaar. De Rabobank zal wederom een financiële toewijzing verdelen onder alle deelnemende verenigingen. Het zijn de Rabobank-leden die met hun stem bepalen welke vereniging financiële steun ontvangt en in welke mate.

Ben je een Rabobank-lid? Vanaf 4 september kun je jouw stem uitbrengen ten gunste van SCO via Rabo ClubSupport! Je kunt jouw stem uitbrengen via de Rabo Bankieren-app of via Rabo Online Bankieren. Ga naar www.rabo-clubsupport.nl om direct je stem uit te brengen. Je hebt de mogelijkheid om maximaal 3 stemmen uit te brengen.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Word dan kosteloos lid en ondersteun je favoriete vereniging met je stem! (https://www.rabobank.nl/leden)

Met jouw bijdrage gaan we bij SCO door met investeren in duurzaamheidsinitiatieven voor de accommodatie, zoals het installeren van energiezuinige LED-verlichting, het plaatsen van zonnepanelen en een zonneboiler.

Je kunt stemmen tot en met 26 september! Bij voorbaat dank voor jouw steun aan SCO!