Vacature: Trainer Coach SCO 2 bij SCO European Aerosols

Vacature: Trainer Coach SCO 2 bij SCO European Aerosols

Vacature: Trainer Coach SCO 2 bij SCO European Aerosols 863 648 K.V. SCO

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en prestatiegericht korfbalteam? Heb je een passie voor coaching en het begeleiden van jonge talenten? Dan is de functie van Trainer Coach SCO 2 bij SCO European Aerosols wellicht iets voor jou!

Functieomschrijving:
Als Trainer Coach SCO 2 ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van trainingen in nauwe samenwerking met de hoofdtrainer(s). Je staat minimaal één keer per week op het veld om de selectie te trainen en op zaterdag coach je het team tijdens wedstrijden. SCO 2 is een jong en gedreven team dat streeft naar prestatieverbetering en voortdurende ontwikkeling. Jij speelt een essentiële rol in het stimuleren van het team om hun potentieel te bereiken.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan een korte motivatie naar topkorfbal@kvsco.nl en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!