Morgen de 3e dag van de SummerGames! 🌞

Morgen de 3e dag van de SummerGames! 🌞

Morgen de 3e dag van de SummerGames! 🌞 863 648 K.V. SCO

Morgen (dinsdag 8 augustus) is de 3e en tevens laatste dag van de Stellingwerven Summergames! Het lijkt erop dat het weer morgen gunstig zal zijn. Daarom zullen we de Summergames weer laten plaatsvinden op het SCO sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade. Als extra activiteit voor deze dag staat er ook lasergamen op het programma!

  • Voor wie? 🧒👧 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar met een extra zorgvraag
  • Waar? 📍 Sportcomplex De Hoolt-tuun, Hoofdweg 211/A in Oldeholtpade
  • Wanneer? ⏰ Dinsdag 8 augustus om 10:00 uur

Aanmelden
Deelname is helemaal gratis. Aanmelden kan door een E-mail te sturen naar sporten@kvsco.nl. Maar je hoeft je niet beslist vooraf op te geven! Kom dan gewoon langs en beleef samen met ons dit onvergetelijk sportief evenement. We kijken ernaar uit om je te zien bij de Summergames! 🥳🎊

Meer info: https://kvsco.nl/evenementen/de-stellingwerven-summer-games