Fantastische aftrap van de allereerste Stellingwerven Summergames

Fantastische aftrap van de allereerste Stellingwerven Summergames

Fantastische aftrap van de allereerste Stellingwerven Summergames 835 627 K.V. SCO

Gisteren was een dag om nooit te vergeten in de Stellingwerven! Met groot enthousiasme kwamen maar liefst 15 jongeren bij elkaar voor onze eerste Stellingwerven Summergames. Een sportief evenement waarbij de deelnemers gingen midgetgolven, korfballen, stoepranden en boogschieten. En het mooiste van dit alles? Iedereen kon op zijn of haar eigen unieke manier deelnemen aan deze activiteiten! In de welverdiende pauze werden alle deelnemers en supporters getrakteerd op een gezonde snack en een verfrissende beker water, koffie of limonade. Niemand hoefde met een lege maag of dorstige keel te spelen!

Het meest geweldige aan dit alles was de prachtige samenwerking tussen SCO, Team FRL, SportAnders en de gemeente Weststellingwerf. Dankzij hun financiële ondersteuning uit het lokaal sportakkoord, kunnen jongeren die normaal gesproken misschien wat verder van de sportwereld staan, nu toch volop in beweging komen, en dat in een veilige én gezellige omgeving! De Summergames zouden niet compleet zijn zonder een geweldig team van begeleiders. Een viertal toegewijde en deskundige begeleiders stond klaar om hulp te bieden waar nodig, waardoor alle jongeren konden schitteren en plezier beleefden. Als organisatoren van dit geweldige evenement voor jongeren met een specifieke hulpvraag, kijken we met trots terug op deze fantastische start van de Stellingwerven Summergames. Maar we hebben nog veel meer plezier en avontuur in petto!

Bereid je dus maar vast voor op een onvergetelijke 2e editie volgende week dinsdag 1 augustus. Want de Summergames gaan door met nog meer spannende activiteiten en vrolijke momenten! Zorg ervoor dat je erbij bent, want dit wil je absoluut niet missen! We zien jullie volgende week dinsdag graag weer, voor opnieuw een spetterende dag vol sport en plezier. Tot dan! Heb je deze 1e editie gemist? Meld je dan aan voor de 2e editie op dinsdag 1 augustus. Maar je hoeft je niet beslist vooraf op te geven! Dan kom je gewoon langs en beleef samen met ons een onvergetelijk sportief evenement. We kijken ernaar uit om je te zien bij de Summer Games!

Meer info: https://kvsco.nl/evenementen/de-stellingwerven-summer-games