Summergames De Stellingwerven 2023

Summergames De Stellingwerven 2023

Summergames De Stellingwerven 2023 863 648 K.V. SCO

Doe jij ook mee aan onze Summergames deze zomer? Speciaal voor kinderen die moeite hebben aansluiting te vinden bij reguliere (sport)activiteiten door bijvoorbeeld een extra zorgvraag. Tijdens de Summergames draait het om plezier en het creëren van leuke herinneringen!

Alle kinderen moeten deel kunnen nemen aan sport- en spelactiviteiten, want samen actief bezig zijn draagt positief bij aan de ontwikkeling van het kind. Tijdens de Summergames kunnen kinderen in een veilige omgeving diverse sport- en spelactiviteiten doen onder begeleiding van professionals en een enthousiaste groep vrijwilligers!

Wat gaan we doen
Bij de Summergames doen we sport- en beweegactiviteiten die enerzijds aansluiten bij de individuele motorische ontwikkeling en anderzijds bijdragen aan nog meer spelbeleving. De bewegingservaring en het plezier staan voorop.

Waar en wanneer
De Summergames worden gehouden op dinsdag 25 juli, dinsdag 1 augustus en op dinsdag 8 augustus van 10.00 tot 11.30 uur, op het SCO Sportcomplex De Hoolt-tuun in Oldeholtpade. (vervoer kan georganiseerd worden).

Aanmelden
Deelname is helemaal gratis. Aanmelden kan door een E-mail te sturen naar sporten@kvsco.nl. Maar je mag ook spontaan meedoen op de geplande data.

Sport je met ons mee deze zomer?

Meer informatie: De Stellingwerven summer games | K.V. SCO (kvsco.nl)