De Stellingwerven summer games

DE STELLINGWERVEN
SUMMER GAMES

Zoek jij naar een geweldige zomerervaring voor jouw kind? Maak dan kennis met de door ons georganiseerde Summer Games, speciaal voor kinderen die moeite hebben aansluiting te vinden bij reguliere (sport)activiteiten. Bij ons draait alles om plezier en het creëren van leuke herinneringen!

Alle kinderen moeten deel kunnen nemen aan sport- en spelactiviteiten, want samen actief bezig zijn draagt positief bij aan de ontwikkeling van het kind. Ons programma is op maat gemaakt om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor kinderen met een extra zorgvraag. Door verschillende sport- en spelactiviteiten is er voor iedereen iets leuks te beleven. Dit doen we met professionals en een enthousiaste groep vrijwilligers!

Voor wie?

De Summer Games zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar met een extra zorgvraag (speciaal (basis) onderwijs én regulier onderwijs).

Wat gaan we doen

Bij de Summer Games doen we sport- en beweegactiviteiten die enerzijds aansluiten bij de individuele motorische ontwikkeling en anderzijds bijdragen aan nog meer spelbeleving. Het is niet van belang om de prestaties van de deelnemers met elkaar te vergelijken. De bewegingservaring en het plezier staan voorop.

Waar en wanneer

De locatie van de Summergames de Stellingwerven 2023 is:

Sportcomplex De Hoolt-tuun
Hoofdweg 211/A
8474 CG Oldeholtpade

Op de volgende data:

  • dinsdag 25 juli van 10.00 tot 11.30 uur
  • dinsdag 1 augustus van 10.00 tot 11.30 uur 
  • dinsdag 8 augustus van 10.00 tot 11.30 uur  

Vervoer

Wil je graag meedoen, maar heb je een probleem met het vervoer? Indien nodig kunnen we zorgen voor vervoer vanaf een centrale plek in Wolvega. Als je gebruik wilt maken van ons vervoersaanbod, laat dit dan s.v.p. weten bij de aanmelding. Mocht je vragen of verzoeken hebben ten aanzien van het vervoer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanmelden

Deelname is helemaal gratis. Aanmelden kan door een E-mail te sturen naar sporten@kvsco.nl of bel/app naar Ilona Duursma tel. 06 – 23 35 04 06. Maar je mag ook spontaan meedoen op de geplande data.

NB. Geef je kind wel een briefje mee met contactgegevens voor als er bijzonderheden zijn. Neem ook gerust een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee.

Sport je met ons mee deze zomer?

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR