Welkom bij SCO/European Aerosols Robine!

Welkom bij SCO/European Aerosols Robine!

Welkom bij SCO/European Aerosols Robine! 863 648 K.V. SCO

Florien Nienhuis uit de F1 heeft haar vriendinnetje Robine van Venrooij lid gemaakt van SCO/European Aerosols! Dat belonen wij natuurlijk, Florien heeft een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon t.w.v. 10,-. En Robine heeft een prachtige SCO tas met goodies gekregen. De vriendinnen kunnen nu mooi samen oefenen! Florien en Robine gaan na de zomer beiden in de E’s korfballen. Wij wensen de vriendinnen alvast veel korfbalplezier!

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die het afgelopen seizoen bij onze mooie club zijn komen sporten en korfballen! Neem ook volgend seizoen je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jullie beiden een leuk cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via sporten@kvsco.nl.