SCO C1 neemt deel aan NK eerste klasse C’s in Spijkenisse!

SCO C1 neemt deel aan NK eerste klasse C’s in Spijkenisse!

SCO C1 neemt deel aan NK eerste klasse C’s in Spijkenisse! 863 648 K.V. SCO

Afgelopen weekend nam SCO C1 met volle moed deel aan het Nederlands Kampioenschap eerste klasse C’s in Spijkenisse. Ondanks een paar verloren wedstrijden kijken zowel de spelers als de technische staf met een positief gevoel terug op hun deelname aan het prestigieuze eindtoernooi. De aanwezigheid van een bus vol enthousiaste supporters gaf het team extra motivatie.

In de eerste wedstrijd stond SCO C1 tegenover het sterke PSV, dat uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. Ondanks een perfecte overnachting in een kampeerboerderij in Gouderak, speelden de zenuwen een grote rol. Het resultaat was een 7-4 nederlaag. In de daaropvolgende wedstrijd tegen DVO C2 leed SCO C1 een onfortuinlijke 5-4 nederlaag in de slotseconden, waardoor ze het toernooi niet met een overwinning konden beginnen. In de laatste speelronde tegen KVS C1 toonde SCO C1 weliswaar een goede prestatie, maar slaagde er niet in om de kansen te benutten. Dit resulteerde helaas opnieuw in een nederlaag.

Gelukkig waren de spelers bevrijd van alle zenuwen in de afsluitende kruiswedstrijd tegen Sparta C1. Met ontspannen spel behaalde SCO C1 een comfortabele overwinning van 9-6, wat resulteerde in een verdienstelijke 7e plaats in de eindrangschikking.

De deelname aan het eindtoernooi vormde de kers op de taart van een prachtig seizoen voor SCO C1. De coaches, Bauke en Roland, kijken terug op een geslaagd korfbalseizoen en zijn enorm trots op alle spelers. Daan, Dion, Owen, Lars, Rutger, Mika, Maud, Jildou, Silke, Tara, Sophie en Isa mogen met recht trots zijn op deze mooie prestatie!

Tot slot wil het team namens SCO C1, Anja van Omny de Vries advocaten, de shirtsponsor van dit team, bedanken voor de leuke attentie. Elk teamlid ontving een handdoek met zijn of haar eigen naam erop. Een prachtige blijk van waardering. Bedankt!