SCO C1 kampioen!

SCO C1 kampioen!

SCO C1 kampioen! 863 648 K.V. SCO

In een ongelooflijk spannende en zenuwslopende wedstrijd heeft SCO C1 de titel veroverd in de 1e Klasse. Het team speelde met 7-7 gelijk tegen Drachten C1, en dankzij het gunstige onderlinge resultaat (SCO C1 won namelijk de uitwedstrijd bij Drachten met 8-1), mag SCO C1 zichzelf nu kampioen noemen.

Het hele SCO C1-team verdient lof voor hun ongelooflijke prestatie. Owen Oostra, Dion Oostra, Daan Hoogenkamp, Rutger Elsinga, Lars Bosma, Maud van der Lende, Jildou Hoekstra, Tara Schabbink, Sophie Bos en Silke de Vries hebben zich volledig ingezet om dit geweldige resultaat te behalen. Ook de trainers en coaches, Roland Oostra, Bauke de Vries, Janet Woudstra hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van het team en verdienen een felicitatie.

De triomf van SCO C1 heeft ook een ander belangrijk gevolg. Volgend seizoen zal het team niet alleen promoveren naar de hoofdklasse, maar gaat bovendien deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap toernooi voor 1e Klasse teams, dat op zaterdag 24 juni in Spijkenisse plaatsvindt. Het team zal worden aangemoedigd door enthousiaste SCO supporters, die met een speciale bus naar Spijkenisse zullen reizen. Als je deze spannende wedstrijden wilt bijwonen en het team wilt steunen, kun je je opgeven via Josta Westenbroek, via het e-mailadres secretariaat@kvsco.nl. Jezelf aanmelden hiervoor kan tot dinsdag 20 juni, dus wees er snel bij!

SCO C1 kan trots zijn op hun geweldige prestatie en het behalen van het kampioenschap. Het is een beloning voor hun harde werk, toewijding en teamwork. Proficiat! We wensen het team daarnaast veel succes op het Nederlands Kampioenschap!