Paasfun was weer geweldig!

Paasfun was weer geweldig!

Paasfun was weer geweldig! 863 648 K.V. SCO

Tweede Paasdag was de jaarlijkse Paasfun voor de jeugd en wat hadden we weer mooi weer deze dag! Voor de meer dan 30 aanwezige F-jes en de Kangoeroes waren overal eitjes verstopt, die de kinderen maar wat graag op wilden gaan zoeken. De vinders van het gouden ei en kregen als prijs een grote chocolade paashaas (zie foto).

De D-, E- en KorfbalAnders jeugd hielden dezelfde ochtend een mixtoernooi, met potjes mono korfbal. Ca. 30 jeugdleden werden daarbij gekoppeld aan selectie leden. Het team van Ray met Sem, Lot en Isra is eerste geworden. Het team van Kees met Isa, Aniek en Thijs werd tweede. (zie foto)

In de middag was er een schutterstoernooi voor A, B en C jeugd, waarbij opnieuw een jeugdspeler werd gekoppeld aan een selectie lid. Met bijna 40 jeugdleden werd er in twee poules op de korf geschoten. De poule winnaars Danique met Owen en Evelien met Sophie mochten de finale tegen elkaar spelen. Deze spannende finale werd door Danique en Owen met 16-15 gewonnen.

Iedereen bedankt voor de inzet en de sportiviteit van deze zeer geslaagde Paasfun!

< bekijk hier alle foto’s >