Welkom Mees en Thije

Welkom Mees en Thije

Welkom Mees en Thije 863 648 K.V. SCO

We zijn blij dat we op het veld met een F3- en een F4 team gaan deelnemen aan de competitie. Mede door de unieke SCO “lid maakt lid actie” worden er heel veel nieuwe kinderen geïntroduceerd door onze jeugdleden. Fantastisch!

Zo heeft Noor Vogelsang onlangs Mees Hofstee (rechter foto) lid gemaakt. Beiden gaan korfballen in SCO F4. Myrthe Nijenhuis, op het veld spelende in de E2, wist haar broertje Thije  (linker foto) enthousiast te maken! Ook Thije gaat korfballen in SCO F4. Noor en Myrthe hebben beide als bedankje een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon. Mees en Thije hebben allebei als welkomstcadeau een prachtige SCO tas gekregen, gevuld met goodies. Wij wensen Mees en Thije heel veel korfbalplezier toe bij SCO. Noor, Mees, Myrthe en Thije namens SCO/European Aerosols veel succes toegewenst in de aankomende veldcompetitie.

Wil jouw vriendje of vriendinnetje ook graag korfballen? Neem dan contact op via sporten@kvsco.nl. Wordt jouw vriendje of vriendinnetje lid dan krijg ook jij een leuk cadeau!