Programma jubileum bekend

Programma jubileum bekend

Programma jubileum bekend 863 648 K.V. SCO

Op 1 november 2020 bestond SCO 75 jaar. Dat willen we uiteraard nog vieren. Het laatste weekend van juni 2023 staat daarom volop in het teken van het jubileum. We presenteren graag het programma van dit weekend.

Vrijdag 30 juni VTVNVV
Vrijdagavond 30 juni vindt het succesvolle VTVNVV, VoetbalToernooi Voor Niet Voetballende Verenigingen, plaats. Om 19.00 uur start dit toernooi, rond de klok van 21.00 uur zullen de finales plaatsvinden. Na afloop van het toernooi is er een afterparty met DJ.

Teams kunnen zich opgeven vanaf 13 mei 2023 via: https://kvsco.nl/evenementen/vtvnvv/


Zaterdag 1 juli, Jubileum en reünie
Zaterdag 1 juli is het 75-jarig jubileum van k.v. SCO. Dit wordt uiteraard op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun gevierd. Het programma voor deze bijzondere dag ziet er als volgt uit:

HET PROGRAMMA
❖ 14.30 uur – start jeugdactiviteiten
❖ 14.45 uur – inloop reünie
❖ 15.00 uur – reünie met foto en filmvoorstelling
❖ 17.00 uur – barbecue
❖ 20.00 uur – feestavond met live muziek

Jeugd start met bingo
De activiteitenmiddag starten we met een bingo voor alle jeugd (SportAnders, KorfbalAnders, Reuzenpanda’s, Kangoeroes en A’s t/m F-jes). De bingo start om 14.30 uur. Geef je op voor vrijdag 23 juni via het e-mailadres onderaan deze pagina.

Sporttoernooi KorfbalAnders en A t/m D jeugd
Na de Bingo is er voor KorfbalAnders en de A t/m D-jeugd een sporttoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi gaan zij in toernooi verschillende sporten doen. Geef je op voor vrijdag 16 juni via het e-mailadres onderaan deze pagina.

Kermis SportAnders, Kangoeroes, F- en E-jeugd

De kinderen van SportAnders, de Kangoeroes, F- en E-jeugd kunnen zich na de bingo vermaken op de kermis. Uiteraard ontbreekt het springkussen en de draaimolen niet. Opgave is niet nodig.

Reünie
Om 15.00 uur start de reünie je 75 jaar aan herinneringen op kunt halen en bij kunt praten met andere (oud) spelers/leden, trainers, bestuursleden en fans van SCO.

Barbecue
Vanaf 17.00 uur is er een barbecue voor alle leden, oud-leden, trainers, (oud)-bestuursleden en dus ook voor de jeugdleden en hun ouders. Voor deelname aan de barbecue ontvangen wij graag jou opgave voor zaterdag 10 juni.

Opgave
Voor onderstaande onderdelen ontvangen we graag jouw aanmelding:
– Sporttoernooi (KorfbalAnders, A’s t/m D’s), aanmelden via: jeugdactiviteitsco@hotmail.com.
– Reünie: € 10,- per persoon, aanmelden via: reunie.kvsco@gmail.com
– Reünie + BBQ: € 25,- per persoon, aanmelden via: reunie.kvsco@gmail.com
– Barbecue jeugdlid t/m 12 jaar: € 7,50 per persoon, aanmelden via reunie.kvsco@gmail.com
– Barbecue vanaf 13 jaar: € 15 per persoon, aanmelden via reunie.kvsco@gmail.com

Jubileum pagina
Er is ook een speciale jubileum pagina op de website, met alle informatie over het 75-jarig jubileumfeest. Hier kan iedereen ook oude foto’s en video’s bekijken.

Website link: 75-jarig jubileum SCO | K.V. SCO (kvsco.nl)